onsdag den 25. april 2012

Online billederedigering

Billeder er rigtig vigtig når man blogger. Da man gerne vil vise de ting man har lavet, set, købt eller oplevet, på den bedst mulige måde.

Rigtig mange bruger photoshop, men det er et købe program, og koster ret mange penge. Så jeg har været ude og lede efter et billigere eller helt gratis. Og jeg har fundet et, der også kan erstatte det nu lukkede picnik.com - nemlig Picmonkey. Tryk på billedet og kom lige til siden.
Man skal ikke skrive sig op, og man skal ikke give nogen personlige oplysninger, man skal bare have et billede klar og så ellers bare gå i gang.

Hvad kan man så med Picmonkey? Man kan mere eller mindre, det som man kan med photoshop. Der kan leges med filtre af forskellige art, man kan lave en masse touch up på billeder af mennesker, sætte tekster og forskellige illustrationer på og rammer.

Har selvfølgelig leget lidt med det, også for at kunne anbefale det ordentlig. Det er lige til og rigtig nemt at gå til. Værktøjerne er overskuelige og nemme at bruge. Neden under kan i se, hvordan det ser ud, når man har sat et billede ind og vil redigere det.
Værktøjerne er ude til venstre og nemme at finde rundt i.
Dette er et godt program, til de der gerne vil gøre lidt ekstra ud af deres billeder, til deres blog. Det er gratis og netbaseret. Så har man netadgang, kan man bruge det.

Hvilke programmer bruger du til at redigere dine billeder med?

6 kommentarer:

 1. Fedt ser smart ud. Jeg er ikke et billede geni som så mange andre blogger så jeg har bare picasa. Men er altid på jagt efter nye steder som er bedre...

  SvarSlet
 2. Det ser ud til at være et fedt program. Et andet rigtig godt gratis program (som dog ikke er netbaseret, men skal downloades) er GIMP.

  SvarSlet
 3. Jeg bruger Adobe Photoshop Elements 10.
  Men fedt nok, at der findes en gratis hjemmesider hvor man kan redigere sine billeder ligesom det afgået Picnik.

  SvarSlet
 4. Kunne helt sikkert godt bruge det her indlæg, går lige nu og leder efter et nyt program efter at picnik er lukket :)

  xoxo Line
  deterlinesliv.blogspot.com

  SvarSlet
 5. Der findes flere rigtig gode programmer online og gratis...
  Jeg har et indlæg på min blog hvor jeg linker til et par stykker

  http://enartkunst.dk/?p=1789

  SvarSlet