mandag den 30. april 2012

La Femme - Valby

La Femme introducerer sig selv og sin messe som værende "en weekend, hvor kvinder i afslappet omgivelser kan nyde en verden der pirrer alle deres sanser med et væld af indtryk, åbenbaringer og oplevelser der får enhver kvinde til at føle sig lidt mere feminin. En weekend fyldt med alt det bedste fra kvindernes verden - fra mode, skønhed, makeup og parfume over i et univers af velvære, coaching, rejser og alt godt fra naturen."

Dette var min baggrund for denne messe og jeg kan kun sige at den levede fuldstændig op til sin beskrivelse. La Femme havde på sin messe foruden utallige stande med smykker, tøj og brugsgenstande også coaching, skønhedsbehandlinger der blandt andet inkluderede en hel neglesalon, hvor man kunne bestille tid og få ordnet sine negle. Jeg var meget overrasket over, hvor stort et område af oplevelser og ting La Femme kunne præsentere, hvilket gjorde at målgruppen for dette event kunne være alt fra den helt unge kvinde til den modne kvinde.

La Femme giver enhver kvinde muligheden for forkælelse og pleje. Mit eneste ønske med hensyn til dette event var at messen ikke var større da man sagtens kan bruge endnu mere tid på at opleve og udforske de mange muligheder vi kvinder har for forkælelse. 6 kommentarer:

 1. sjovt der er så stor forskel på det der var i Århus og så det der var i velby

  SvarSlet
 2. Jeg oplevede desværre ikke Århus men jeg synes bare det var en fin messe og jeg må indrømme at det var rart at der ikke var så mange mennesker at man ikke kunne gå nogen steder som jeg får har oplevet andre steder.. Der var dog ikke så mange kendte navne ved de forskellige stande men det er jo ikke sikkert de bestemmer hvem der køber sig ind..

  SvarSlet
 3. Ej, hvor sjovt.. Jeg har også hørt en der havde samme holdning, som mig, nemlig at den ikke levede op til det beskrevne :)

  SvarSlet
 4. Fin dog du fører - glæder mig til at følge dig;)

  SvarSlet
 5. Jeg var derinde med min mor og min søster så vi var tre forskellige aldersgrupper og vi var alle enige om at det ikke var en dårlig messe. Hvilke ting gør, at du synes den var dårlig ?

  SvarSlet