onsdag den 4. april 2012

Kvindemesse La Femme - Aarhus 2012

Holdningerne i denne artikel er helt skribentens egne og således ikke nødvendigvis et udtryk for Danske Webchicks' generelle holdning.
Den 1. april blev kvindemessen 'La Femme' afholdt i Marselisborghallen, Aarhus.
Messen markedsføres på hjemmesiden som: '[...]en weekend, hvor kvinder i afslappet omgivelser kan nyde en verden der pirrer alle deres sanser med et væld af indtryk, åbenbaringer og oplevelser der får enhver kvinde til at føle sig lidt mere feminin."

Der var desuden lovning om en række events der kunne 'inspirere i en verden de fleste drømmer om at leve i hver dag.'
Med de ord, tog jeg og fire veninder afsted med store forhåbninger til en oplevelse ud over det sædvanlige.

Desværre var La Femme på rigtig mange måder en stor skuffelse. Det stod hurtigt klart for os, at La Femme var en gængs messe hvor hovedformålet for udstillerne var at få solgt en masse produkter. Udbuddet af produkter var dog ikke særlig stort, med et overvældende antal af smykkesælgere. Den eksklusive stemning som omgærede hele PR-opsættet, var ikke at se nogle steder i hallen, der var kold og kun dekoreret af de enkelte sælgere.

Ville man have en goodiebag, kunne den købes for 150kr (det var billigere hvis man købte to). Generelt havde vi meget svært ved at se det eksklusive, afslappende og inspirerende i messen.

Èn af mine veninder faldt dog over flere ting hun var interesseret i at købe, men her opstod det næste problem, da det ikke var muligt at anvende dankort i flere af standene, et faktum vi ikke havde kunnet finde noget info om på forhånd. Det var ikke forsøgt at imødekomme ønsket om at bruge dankort ved f.eks. at opstille en hæveautomat et sted i hallen. Vi måtte derfor ud i kreative løsninger med bankoverførsler via mobil og fedte os til at hæve over beløbet i nogle af de enkelte stande der havde dankortmaskiner med. Ikke flot!

Alt i alt, var det en lidt trist messe, der selv hvis den var markedsført som en 'forhandlermesse' frem for et mekka af inspiration, afslapning og interaktivitet, havde fejlet. Blandt udstillerne var kun meget få af de 'større' sælgere og produkterne var enten meget ens eller direkte intetsigende (med undtagelse måske af overraskelsen ved at så en håndlæser på messen).

På hjemmesiden er opsat et (endnu tomt) program over events der skal foregå i Valbyhallen når messen afholdes der 27.-29. april. Vi vil selvfølgelig igen være på pletten og se om den afslappende, inspirerende atmosfære er at finde i Valby hvor udstillerlisten er noget længere. 

Læs mere om La Femme messen her.

1 kommentar:

  1. Jeg må sige at jeg personligt er enig - da jeg alligevel skulle turen fra Aalborg til Århus planlagde jeg det lige den weekend så jeg kunne svinge om messen.. men hold op jeg var skuffet! Og ja goodiebagen, synes jeg heller ikke var noget særligt.

    SvarSlet