søndag den 22. april 2012

Spring ud 2012 - Reportage

I går mødtes en lille gruppe bloggere til årets Danske Webchicks Spring Ud blgoevent. Formålet med eventet er at få bloggere til at ’springe ud’ fra bag skærmen, mødes med andre bloggere og få ny inspiration.


Dagen startede ud med en præsentationsrunde hvor hver person fortalte lidt om sig selv og sit forhold til at blogge. Herefter gik snakken lystigt, hvor der blev talt om alt fra deltidsjobs, iværksætteri og elever vs. læreres ansvar for læring på skolerne. Til middag spiste vi en hjemmelavet frokost bestående af bulgursalat, pastasalat (farvet sort med blæksprutteblæk), hotwings og boller.Bitten Tordrup var den første oplægsholder. Bitten er kandidat i sociologi med speciale i blogging og identitetsdannelse. Med udgangspunkt i sociologen Erving Goffman fortalte Bitten om hvordan bloggere selviscenesætter sig på deres blog og hvilke tanker der ligger bag de valg man træffer i forbindelse med sin blog. Blandt andet stillede Bitten spørgsmål: Hvem er din værst tænkelige læser? (Hvem har du virkelig ikke lyst til skal læse din blog).
Da Nikolaj Astrup var forhindret i at deltage som oplægsholder, var vi så heldige at få Kathrine Bjærge fra BlogHQ med som oplægsholder i sidste øjeblik. Kathrine fortalte om hvad BlogHQ har at byde på og løftede endda sløret for et meget hemmeligt *shh* nyt initiativ. Den nye funktionalitet undergår de sidste justeringer i disse dage, og vi er sikre på, at det bliver et stort hit!
Rosinen i pølseenden var den skønne Karen Klarbæk, der talte under det overordnede emne ’At gå fra blog til salg’. Hvis man før har mødt Karen, ved man dog, at munden kører stærkt på hende og vi kom derfor også omkring emner som ’Disney Drama’ (når der skabes dramaer ud af ingenting), ægteskab, misbrug af copyright og meget meget mere.


Klokken lidt over fire, sagde alle tak for i dag og begav sig hver til sit.


Alfabetisk linkliste over bloggere og foredragsholdere der deltog i Spring Ud 2012:

Alice www.aliceschmidt.blogspot.com

Bitten www.bittent.dk

Eva www.rarebird-the-lab.blogspot.com

Gitte Christine www.detindviklet.blogspot.com

Karen www.karenklarbaeksverden.blogspot.com

Kathrine www.bloghq.dk

Marie www.marieholm.dk
Pernille www.bypepe.dk

Rikke www.enartkunst.dk

Sammy (Samantha): www.lifeofsammycat.blogspot.com

Sus www.suskahl.dk

Til deltagerne: Hvis du uploader indlæg eller billeder fra eventet må du meget gerne skrive en kommentar nedenfor, så laver vi en linkliste. Skriv desuden meget gerne om Danske Webchicks må anvende billederne. Tak!

Læs flere indlæg om eventet:
Alice Schmidt: Spring Ud 2012
Bitten Tordrup: Hvor er jeg glad


5 kommentarer:

 1. Tusind tak til alle deltagere og oplægsholdere i går for en rigtig skøn dag. Det var utroligt inspirerende og underholdende at møde jer :-)

  SvarSlet
 2. Ja - tak for et super godt arrangement :) Jeg har også billeder som kan anvendes herinde jo :)!

  SvarSlet
 3. Jeg siger tak - Det var lige det kickstart jeg havde behov for :-)
  Super dag - tak

  SvarSlet
 4. Jeg siger også mange tak. Jeg fik også rigtig meget ud af det. Har skrevet et lille indlæg om eventet og sat et enkelt billede på, som I gerne frit må bruge :-)

  SvarSlet