tirsdag den 24. april 2012

Gæsteblog: Mine tasker

Èn gang om ugen giver vi ordet til dig. Du kan skrive om lige hvad du vil.
Send os f.eks. din seneste kreative kreation eller en anmeldelse af din yndlingsgadget. Læs mere her

I denne uge har vi givet ordet til Heidi der blogger på
www.dyreglad-pige.blogspot.comMange piger har det sådan, at de elsker sko.
De finder næsten altid et par, de forelsker sig i.
Sådan har jeg det ikke med sko, men sådan har jeg det med tasker.
Jeg ELSKER tasker. Så er det uanset, om de har kostet 10 kr.
Bare den er pæn. Jeg er dog ikke meget for selv at give mange penge for en taske. Jeg har i alt 21 tasker, og jeg har kun købt 2 af dem selv. Resten har jeg fået af min kæreste og familie.
Men også hvis jeg ser en dyr taske, begynder jeg straks at tænke ” For den pris kunne jeg måske få 3 tasker i stedet for. ”

Jeg ved ikke, hvorfor jeg har det sådan med tasker. Førhen havde jeg ca. kun 3 tasker, men pludselig fik jeg bare et godt øje til tasker.
Og så udviklede samlingen sig.
Min kæreste er dog ikke helt så glad for den store samling, som jeg er.
Han mener, at efter jeg er nået over de 20, så får hver ny taske, jeg får, skal jeg smide en af de andre ud. Men det kunne jeg aldrig finde på.
Jeg smider kun en taske ud, hvis den er ved at gå i stykker, og det har jeg det bestemt ikke godt med. Men jeg vil heller ikke have en taske, der er i stykker.Jeg er ikke typen, der har alt bras i en taske, som pung, mobil, papir, slikpapir osv. Hvor man bare ikke kan finde rundt i tasken, hvor det ender med, man bliver nødt til at hælde hele indholdet ud, for at finde, det man skal finde.
Jeg skifter taske hver gang, jeg skal noget. Jeg bruger aldrig den samme taske to gange i træk. Jeg tænker meget over, hvilken taske der passer til mit outfit, og hvor stor den skal være osv.

Alle mine tasker ligger på en hylde, og de ligger hulter til bulter. Har prøvet at stille dem ordentligt, men så er der ikke plads til dem. Engang imellem opdager jeg, at jeg har en taske, som jeg havde glemt, jeg havde.

Men jeg glæder mig til at min samling udvider sig. Jeg kan altid få plads til en taske eller to til på min hylde (:

- Heidi

2 kommentarer: