torsdag den 12. april 2012

CPH PIX - en unik filmoplevelse for digI dag starter CPH PIX som tilbyder fantastiske provokerende fremstillinger der vil give dig en god oplevelse. PIX er en festival der præsenterer filmoplevelser der overrasker, underholder og pirrer publikum. Festivalen strækker sig over 18 dage og indebærer et program på over 200 forskellige film. 

PIX viser foruden en masse udlandske filmoplevelser også de bedste, vildeste og mest overrumplende danske film der ikke kommer i almindelige biografdistributioner. Festivalen handler ikke blot om at fremvise film til folket men også om at sætte fokus på nye talenter med en serie af debutfilm. PIX har i sit udvalg film fra alle kontinenter og kan i de 18 dage præsentere et program der stammer fra både gamle og nye filmnationer.

Festivalen præsenterer et stærkt genreprogram og originale oplevelser der eksisterer i et krydsfeltet mellem film og musik. PIX er ikke kun en mulighed for at se film men en mulighed for at diskutere og dele sine meninger med mange af filmskaberne.

Er du film interesseret og gerne vil opleve film der ligger udenfor den normale biograf genre så er CPH PIX festival en mulighed for at sikre sig unikke filmoplevelser. Festivalen strækker sig fra den 12. april til den 29. april.

1 kommentar: