torsdag den 15. marts 2012

Månedens blogger: Alice Schmidt

Kreative Alice på 28 år står bag bloggen aliceschmidt.blogspot.com
Her skriver hun om sit arbejde som guldsmedelærling. 
"Jeg blogger primært om de smykker jeg laver i min fritid, om de erfaringer og oplevelser jeg gør mig i smykkefremstillingens univers. Derudover blogger jeg lidt om de smykkeøvelser jeg laver når jeg er på skoleophold. Min blog er derfor specifik og ofte teknisk. Jeg har  mange forskellige kreative sysler, som jeg også blogger om. F.eks. papirprojekter, boligprojekter, maleprojekter m.m. Det gennemgående for min blog er nok, at jeg blogger om det jeg selv har produceret." 

Alice har blogget siden 2009, og har skrevet rigtig mange kreative indlæg. 
Det er da også svært for hende at vælge hvilke indlæg hun allerbedst kan li', da vi spørger:

"Puha, synes jeg har skrevet en del jeg er godt tilfreds med. Men følgende er særlige for mig:


Alice er glad for at kunne glæde andre mennesker med sit arbejde og have mulighed for at dele det med sine bloglæsere. Fremtiden er også fyldt med blogindlæg, hvis det står til Alice:

"Jeg har planer om at skrive en række indlæg om de mere teoretiske områder for smykkefeltet og måske kunsthåndværk/designområde generelt. 
For kunshåndværk er nemlig i en rivende udvikling og har været det de sidste 10 år.
Jeg har desuden også planer om at blogge mere om mit værkstøj til fremstilling af smykker og lave flere vejledningsindlæg."

Selvom Alices blog er ufattelig smuk og dejlig at kigge på, blogger hun ikke kun for sin egen og læsernes skyld, hun ved at bloggen også kan bruges som en online portfolio:
"Min blog bliver på en måde mit CV for at vise hvad jeg kan bedrive og gøre mig attraktiv til et kommende arbejde når jeg er færdig udlært som guldsmed."

Ingen kommentarer:

Send en kommentar