tirsdag den 13. marts 2012

Giv smilet videre ..

Billedet er venligst lånt herfra :)
Jeg har tænkt lidt over hvad mit første indlæg skulle handle om, og først tænkte jeg at jeg ville lave et indlæg om boligindretning. Men jeg tænkte at jeg i stedet ville starte med at takke alle jer fantastiske kvinder i blogland, fordi i fik mine øjne op for det at blogge. Dernæst vil jeg gerne sige hej til alle de seje blogkvinder der er ude i blogland og mit første indlæg her skal handle om at give noget videre. Kender I ikke godt selv de dage hvor man er super trist og det eneste man egentlig bare har behov for er et smil? Derfor vil jeg opfordre til at dele smil ud til højre og venstre, for ikke nok med at man gør en anden persons dag bedre, så får man det altså også bare bedre med sig selv.

Selv læser jeg mange af jeres fantastiske blogs hele tiden og igen, og hvis jeg kunne ville jeg med glæde læse alle jeres blogs, men der er desværre kun 24 timer i døgnet. Når jeg læser mange af de blogs der er rundt om i blogland som bliver skrevet af fantastiske blogkvinder, bliver jeg helt misundelig for jeg tænker altid ved mig selv at det er snyd at I har så meget overskud - for det er det jeres blogs stråler af: Energi! Det er på trods af alle de udfordringer som kvinder har i dag - de jonglerer med fuldtidsjobs, husholdning, mand og børn der skal passes og samtidig har de tid til at skrive fantastiske blogs. Jeg møder mange inspirerende kvinder, men jeg må sige at de kvinder der inspirerer mig mest, det er alle jer bag skærmene :).

Derfor vil jeg gerne opfordre alle til at give andre et sekund af jeres tid og det kan i gøre blot ved enten af give den modgående person på gaden et smil, men lige så meget ved at give mange af de dejlige blogkvinder her i blogland et smil med på vejen. Det kan gøres ved at skrive en kommentar til indlæggene og det er jeg sikker på bringer smil frem bag skærmene. Jeg har hørt at den tid vi investerer i andre får vi en dag tilbage igen :). Så jeg vil gerne opfordre alle jer fantastiske kvinder derude i blogland til at give smilet videre til jeres medbloggere.

I må alle sammen have et fantastisk forår og en fantastisk dag :).

1 kommentar:

 1. Hejsa Gitte Christine,

  Hvor er det dejligt at åbne hjemmesiden til sådan et positivt indlæg - det fik mig til at smile :D Og mange tak for det!!
  Det smil vil jeg selvfølgelig give videre når jeg skal på farten i morgen:)

  Rigtig god aften til dig og alle jer andre:)

  xoxo Pernille <3

  SvarSlet