onsdag den 7. marts 2012

Chokolade Festival
Mmm... Jeg må blankt erkende at jeg vidst går under betegnelsen 'Chok-aholic'. Jeg elsker chokolade, mørk som lys, flydende som fast, med eller uden nødder og jeg kunne blive ved. Derfor ser jeg også meget frem til den kommende weekend, 10. & 11. marts, hvor den årligt tilbagevendende chokoladefestival afholdes i Tap 1 ved Carlsberg i Valby. Og i år er noget særligt, da Chokoladeselskabets 20 års jubilæum skal fejres. "Det er selvfølgelig noget, vi har glædet os til og vi har også gjort noget særligt ud af programmet," fortæller Chokoladeselskabets formand, Mads Volmer Nielsen. En af årets events er DM finalen i Chokolade for kokke og kokkeelever.

Derudover kan de besøgende se frem til masser af smagsprøver på lækker kvalitetschokolade fra de mere end 45 udstillere, høre spændende foredrag, se hvordan chokoladen fremstilles i demokøkkenet og sågar prøve det nyeste nye 'chokolademassage'. Der er mulighed for at møde de mennesker, som fremstiller chokoladen, fx. foredragsholder Mikkel Friis-Holm, der besluttede sig for at prøve lykken som chokoladeimportør og under festivalen afholder smagning af sine egne, men også sine importerede chokolader. Min veninde, som deltog sidste år, har rådet mig til at komme på tom mave, for du bliver simpelthen tilbudt så meget lækker chokolade, så du til sidst ikke kan rumme mere, hvorfor det også kan være en god ide at tage noget af det med hjem til senere nydelse.

Skulle du være blevet lækkersulten og have lyst til en dag i 'chokolade-himlen', kan billetter købes i forsalg på www.madBILLET.dk til 130 kr stk eller i døren på dagene for 150 kr. inklusiv smagspoletter til at prøvesmage herlighederne.

Læs mere om festivalen på www.chokoladefestival.dk


2 kommentarer:

  1. Mmm, hvor ser det hyggeligt og spændende ud. Jeg var til Madmesse i Århus i efteråret 2011 hvor der også var nogle chokoladefolk, men en hel festival kun med chokolade, det er da helt fantastisk!

    SvarSlet
  2. Tror det er meget godt, jeg ikke var til det - for chokolade gør godt, men meget chokolade gør ikke så godt ;)

    SvarSlet