fredag den 9. marts 2012

Bryllupstid: Links til bryllupsblogs og bryllupssider

Nu er foråret kommet og det er tiden for bryllupper - måske er du netop i gang med at planlægge dit eget eller hjælpe andre med det og trænger til lidt inspiration. Vi har fundet en række blogs og hjemmesider, hvor der er masser af inspiration at hente, og måske lige det du står og mangler, for at komme videre.

Udenlandske bryllupsblogs 

Every last detail - Bryllupsarrangøren Lauren Grove står bag denne bryllupsblog. I Laurens egne ord, har hendes blog ikke kun til formål at inspirere, men også at 'uddanne' (educate), kommende brude i kunsten at arrangere et godt bryllup. 

Polka Dot Bride - Denne australske blog drives af en kvinde der kalder sig 'Ms Polka Dot'. Bloggen er baseret på et ønske om at inspirere indenfor alt fra stil til tema, tøj og meget mere. 

Emmalinebride - the wedding guide for the handmade bride - Som navnet antyder, har denne blog fokus på det kreative aspekt af at arrangere bryllup. Siden indeholder blandt andet en 'marketplace' med spændende ting til dit bryllup.

Danske Bryllupsblogs   

Prettychicblog - Drives af Elizabeth der selv blev gift i september 2010. I dag blogger hun på engelsk, men stilen er stadig skandinavisk.


Bryllupskanalen - Er en videoblog med masser af inspiration til alt fra vielsesringe til bryllupsfotografer.


Vild med Bryllup er en dansk portal med gratis værktøjer til planlægning. Siden indeholder desuden både forum, fotos og info om leverandører.


Vi håber, disse links kan hjælpe i din planlægning - og så ønsker vi dig selvfølgelig mange gange tillykke, hvis det er dit eget bryllup, du er ved at planlægge.

Har vi glemt din favorit? Smid meget gerne et link i kommentarfeltet nedenfor så andre kan få glæde af de mange spændende bryllupssites.

Listen er generet af Pernille P og Marie.

2 kommentarer:

 1. Jeg kan rigtig godt lide denne her: http://colourfull-ink.com/
  De har rigtig mange gode DIY guides og mange fine indlæg om blandt andet bryllupsfrisurer:-)

  SvarSlet
 2. Christina Schødt10. juni 2014 kl. 11.57

  Jeg har læst næsten ethvert indlæg på Polka Dot Bride og de er geniale.

  Af danske sider er der en rigtig god bryllupsblog inde på http://bryllup.dk samt hvis man er til udenlandske sider kan man ikke slå http://www.theknot.com som nok er verdens største side.

  SvarSlet