onsdag den 22. februar 2012

Anmeldelse af: Fat Head

Fat Head er en dokumentar, eller nærmere et modsvar til den dokumentar der tidligere blev lavet for et par år siden, der hed: Super Size Me.


I Fat Head vil han modbevise, det der blev vist i Super Size Me. Gennem hele dokumentaren er man ikke i tvivl om, hvilken holdning der er i den. Han er meget uenig med Super Size Me og han fører da også en god sag, og har fundet alle de specialister, der ikke er blevet brugt i Super Size Me, altså fundet alle dem, der var på den anden side.

Der bliver ikke lagt skjul på, hvad der menes om Super Size Me, for Fat Head er et modsvar til den og intet andet. Jeg så den sammen med én, og ingen af os var yderlig imponeret af filmen, må jeg nok indrømme. På et tidspunkt venter man faktisk bare på, at den skal slutte.

Er man for fastfood og vil have en undskyldning for at spise det, og sige det er ok og sundt, så er det lige filmen for dig, for den giver dig ret, og det med en masser fine grafer og informationer. Det er dog ikke en film jeg vil anbefale til nogen.

Vil du vide lidt mere om den, så klik på billedet og kom til hjemmesiden bag den, og find alle de informationer du lyster - vil dog ikke anbefale at købe den eller se den, ville lidt ønske jeg kunne få min tid tilbage.

Vi har fået filmen fra http://www.bodyhacking.dk/ til at anmelde - Mikkel skriver selv om vægttab via low carb metoden.

1 kommentar: