torsdag den 5. januar 2012

Produktanmeldelse: Fotokrus

Bemærk: Dette indlæg er sponsoreret, men holdningerne er helt vores egne.

Det har altid været populært at få sine favoritfotos trykt på en kasket, t-shirt, musemåtte eller selvfølgelig på krus. Vi har fået muligheden for at anmelde et fotokrus fra Vistaprint og det blev mig, der kastede mig over opgaven. Jeg kan selvfølgelig ikke lade være med at bavle, men hvis du gerne vil springe direkte til anmeldelsen så scroll ned til overskriften 'Den egentlige anmeldelse'

At finde et billede
Jeg kendte i forvejen Vistaprints hjemmeside, da jeg blandt andet bestiller visitkort og adresselabels via siden, så fremgangsmåden i bestillingen kendte jeg i forvejen til. I bund og grund vælger du dit produkt, derpå design (i dette tilfælde et billede), tilføjer eventuelle andre produkter og tilkøbsmuligheder til kurven og så er det bare direkte til checkud. En meget simpel procedure der dog stadig giver mulighed for at gøre dit produkt meget personligt og tilpasse det lige som du vil have det.

Opgaven bestod for mig derfor i at finde et billede jeg havde lyst til at få trykt på et krus, for ærligt talt har jeg aldrig rigtig forstået princippet med billeder af andre mennesker på ting. Bevares, jeg husker da min Ricky Martin plakat der hang på værelset da jeg var 12, og jeg drømte om at leve 'la vida loca' med ham, men det er ligesom noget andet på en eller anden måde. 

Jeg var omkring mange ting og den fedeste idé jeg fik, var faktisk da jeg fandt et sort/hvidt foto af min mormor som barn. Det ville der på én eller anden måde være lidt stil over at have. Den eneste grund til at jeg endte med et andet billede var, at kruset jo skulle vises her på bloggen og jeg samtidig skulle anmelde kvaliteten af produktet, så jeg tænkte jeg ville være retfærdig og finde et nyt og velfotograferet billede.

Yes, jeg valgte et billede af mig selv. Stående foran en elefant statue ved Berlin Zoo forrige efterår, og nej, jeg vil ikke høre dumme kommentarer om ligheden ;-)

Den egentlige anmeldelse


Jeg bestilte kruset via hjemmesiden lige før jul og det ankom mellem jul og nytår. Lovningen på leveringstid var omkring 7-9 dage, men jeg fik det noget hurtigere end det. Kruset er stort og med et maskulint udtryk. Der er god plads til fingrene i hanken og billedet ser ud, som jeg forventede det. Dejligt! Når kruset er fyldt med varm væske bliver det varmt, så man kan sagtens få lunet fingrene hvis man holder af det. Hanken er dog perfekt til de der er bange for at brænde sig, da den bliver ved med at være kold.
Den sidste test, er klodsethedstesten, hvor jeg 'taber' kruset ned fra mit køkkenbord. Det lander på trægulvet og går i stykker. Jeg havde i førset omgang ikke forventet at kruset ville gå i stykker, da det var af god og tyk kvalitet, men på den anden side er det jo porcelæn og det skal man altså ikke smide ned fra borde!
Alt i alt er mit indtryk af dette vistaprint fotokrus, helt fint. Jeg kan ikke selv forestille mig at købe kruset til eget brug, da det er lidt for 'groft' i sit udtryk, men som en gave til min kæreste, bror eller far kunne jeg sagtens forestille mig at få lavet ét engang.
Kruset koster 59kr plus forsendelse, men kan i perioder fås gratis, så du blot betaler for forsendelsen.

Læs mere om kruset og køb det hos Vistaprint HER

Se når jeg tester kruset på DWC-TV: 
Èt krus kom desværre til skade under tilblivelsen af denne film...

2 kommentarer: