tirsdag den 24. januar 2012

Gæsteblog: Man skal ikke holde igen når det kommer til kreativitet


Èn gang om ugen giver vi ordet til dig. Du kan skrive om lige hvad du vil. Send os f.eks. din seneste kreative kreation eller en anmeldelse af din yndlingsgadget. Læs mere her.

I denne uge har vi givet ordet til Anne-Mette der står bag bloggen

Giz-blog.dk


Her fortæller kreative Anne-Mette (der online er kendt under navnet GizMo) om sit arbejde med 'Wreck This Journal' bogen af Keri Smith.

  


Man skal ikke holde igen når det kommer til kreativitet

Fænomenet er set meget i Amerika og andre lande, og er nu så småt begyndt at kravle ind i lille Danmark. Der er her tale om "at slippe sig løs i kreativiteten" ved hjælp af bogen "Wreck this Journal" af Keri Smith.
I den er der forskellige opgaver man skal løse, og til sidst ende med at "smadre" bogen. Man behøver ikke at kunne tegne eller være sygt kreativ, men man skal bare åbne sig op for nye ting og slå sig løs. Det er sjovt og det hjælper en til at komme ud af den lille boble mange lever i.


Jeg har selv i mange år gerne ville have denne bog, men har ikke kunne finde den herhjemme. Jeg har derfor nu købt den online. Fandt den til 91kr (inkl fragt) hos Saxo.com. (Prisen kan variere)
Har nu været igang i nogle uger, og jeg elsker det. Synes det er super hyggeligt, og det har fået mig igang med at tegne igen, som jeg ellers ikke har gjort sådan rigtig i mange mange år.

For at gøre det hele lidt anderledes har jeg valgt at tage mine læsere på bloggen og mine subscribers på YouTube med i legen. Nemlig ved at dele hele processen af min smadren af denne journal med alle der er interesseret. Der bliver taget billeder og optaget video hver gang jeg laver noget i den.
Dette vil være sjovt at se tilbage på, når jeg engang er færdig med den.
Det hele bliver delt inde på min personlige blog, men har været henne og lave en blog KUN til mit projekt og den kan I finde her: http://gizmoswreckedjournal.tumblr.com/

Jeg har bedt folk om at "hoppe med på legen" hvis de skulle have lyst og jeg har allerede 2 på listen foruden mig selv og håber vi bliver mange flere. Det handler nemlig om at man bare skal være kreativ og gerne gøre det sammen og have det sjovt. Hvad er mere euforiserende end at grine, få inspiration og bare slippe sig løs? Jeg elsker det i hvert fald. (:

- GiZmo

2 kommentarer: