fredag den 27. januar 2012

Anmeldelse af Happy Socks strømper

Bemærk: Dette indlæg er sponsoreret, men holdningerne er helt vores egne.

Vi er blevet bedt om at anmelde et par strømper fra webshoppen med det fantastiske navn: 'This socks'.
Jeg er lidt af en funky strømpefan, så jeg var glad for at få denne opgave.
Strømperne jeg modtog bliver med god grund kaldt 'Happy Socks', for ih hvor er de bare flotte og kulørte.


(Billede lånt fra Thissocks.dk)

Hvad skal strømper kunne?
Det er jo ikke nok, at strømper ser ultra funky og flotte ud. Til en pris på 50kr pr. par (nedsat fra 60,00kr), skal kvaliteten også være i orden.Strømperne er i rigtig lækker blød bomuld og tåspids-syningen er lavet så den ligger ovenpå foden og overhovedet ikke irriterer tæerne.
Ordene 'Happy Socks' der står med hvidt under foden af strømperne er lavet i gummitryk, der 'krakelerer' da jeg tager strømperne på, men det er jo heller ikke noget man ser på til daglig.
Størrelsen hedder 36-40 og jeg kan godt se på strømperne at de skal dække et meget stort spænd af fodstørrelser. Med min str. 38-39 glider den lyserøde hæl lidt for langt op, og jeg tror sagtens at man ville kunne passe strømperne med en større fod end str. 40.

Ups
Da jeg ca. 2 timer efter hopper ud af mine sko igen, er der sket det der ikke må ske: der er gået hul i den ene af strømperne. Hullet sidder ved tåspidssyningen; altså ovenpå foden hvor den ikke har kunnet generes af tånegle eller andet. I princippet er det derved kun skoen der har kunnet slide hullet. - Ikke et problem jeg før har haft med strømper i de sko (og så efter to timer). Alternativt kan det være fordi strømperne simpelthen var for store og derfor kom til at sidde forkert. Det kan selvfølgelig være at jeg har været uheldig med det konkrete par strømper, men til den pris synes jeg faktisk det er for dårligt.

Thissocks' fantastiske service
Så snart Thissocks.dk blev gjort opmærksomme på at der desværre var gået hul i det par strømper vi fik til test, sendte de os en mail med lovning på et nyt par strømper kvit og frit. Thissocks mener, at der må være tale om en fejl i det konkrete produkt og vi har naturligvis lovet, at revurdere denne anmeldelse med baggrund i vores oplevelse af det nye par strømper. 

Det nye par 
Efter kun to dage modtager jeg mit nye par strømper. Denne gang i et anden super lækkert og funky farvemønster:

  
(Billede lånt fra Thissocks.dk)
Jeg tester strømperne på samme måde som ovenfor og de består testen uden problemer: 'Nul huller ;-)'.


Samlet bedømmelse
Happy Socks er super 'happy' og lækkert funky at se på. Jeg synes det er en ulempe, at de ikke må smides i tørretumbleren, da det virker lidt omsonst at skulle stå og sortere strømper fra. Når det er sagt, så er de dejlige at have på og holder farven godt efter vask. Jeg kunne godt ønske mig, at deres størrelser ikke skulle spænde over så meget, da de faktisk er for løse efter min smag. Det håndkæmmede bomuld, som Happy Socks bryster sig af, er lækkert, men kommer hurtigt til at se lidt 'nulret' ud, selvom jeg følger vaskeanvisningen nøje (Som nævnt er der dog ikke noget galt med farverne).
Alt i alt, nogle helt okay strømper, men jeg synes nu stadig 50kr er meget at give for sådan et par... 

Thissocks.dk har desuden mange andre lækre typer af strømper.
F.eks. hele deres leg avenue serie, de er fede!

Kender du Happy Socks og hvad synes du?

3 kommentarer: