onsdag den 1. februar 2012

10 years of DANSK - a decade of Danish fashion

Dansk Design Center præsenterer i samarbejde med Uffe Buchard og Kim Grenaa en kronologisk tidsrejse gennem de sidste ti års dansk modehistorie.
Modehistorie er et konstant skiftende område, hvor nye trends erstatter gamle og gamle tendenser pludselig er in igen. Dansk modehistorie har de sidste ti år gennemgået en fantastisk forvandling, hvor store brands er blevet etableret, avantgarde-modescenen har fået sin plads i Danmark, danske modeller er eftertragtet internationalt og Copenhagen Fashion Week er vært for Nordeuropas største mode event for blot at nævne nogle af de mange forandringer der er sket.

Mode er Danmarks fjerde største eksporterhverv med omkring 1000 virksomheder, der trods finanskrisen aldrig har haft så mange succeshistorier i dansk mode som i dag. Dansk Design Center præsenterer 10 års dansk modehistorie set gennem DANSK Magazine, der i deres udgivelser præsenterer en kreativ og global fremstilling af dansk mode skildret gennem den omfattende udvikling der har været i perioden fra 2002-2012. DANSK har eksisteret i 10 år og er, til dem der ikke kender det, en engelsksprogede modepublikation der udkommer på 25 markeder. Uffe Buchard og Kim Grenaa, der er grundlæggerne af dette magasin, skabte DANSK i 2002 som et oprør mod tidens forudsigelige og stereotype modetitler. DANSK præsenterer dansk mode i sin bedste form for et internationalt publikum og beviser, at Danmark har en vigtig rolle indenfor mode.

10 years of DANSK - a decade of Danish fashion er en fantastisk udstilling der viser, hvor talentfulde og fantastiske danske designere er. Tag derfor på en spændende rejse gennem fortidens mange trends og oplev dansk mode når den er bedst.

1 kommentar: