torsdag den 8. december 2011

Julebingo på Danske Spil

Dette indlæg er sponsoreret, men holdningerne til produktet er helt og aldeles vores egne.

Danske Spils hjemmeside byder i disse dage på et helt specielt julebingospil. Foruden de almindelige bingopræmier, bliver der hver dag trukket lod om 'dagens præmie' og man kan endda vinde sig en halv gris.
To af DWCs skribenter har testet spillet og giver her deres vurdering:

Marie har før spillet bingo og lignende spil online, mens det var første gang for Pernille:
"Jeg spiller normalt aldrig sådan nogle spil online. Så det var lidt nyt for mig." fortæller Pernille. 
"Min største bekymring var, om jeg kunne finde ud af det. Men det var heldigvis meget overskueligt og lige til at gå til."

Hvor er julen henne?
Det første indtryk af Julebingosiden er at den er pæn og overskuelig: det er let at finde ud af hvad man skal gøre. Siden er dog meget grøn. Begge pigerne syntes det kunne være fedt med lidt rødt og lidt mere julestemning på siden. I 'julebingo' starter du med at vælge om du vil købe én to eller tre plader. Pladerne koster 15kr stykket, og så er du egentlig i gang. Du kan selv vælge om du vil markere tallene selv, eller sætte computeren til at gøre det automatisk. Nederst til højre er det muligt at chatte med de andre spillere undervejs. 

Pernille: "Det er et rigtig hyggeligt spil. Det er dog ikke et spil, jeg vil kunne spille i længere tid, da det hurtigt blev lidt trivielt. Det er noget, man sagtens kan have kørende i baggrunden, uden at tænke over det."
Marie: "Ja, spillet er ikke noget man gider sidde og kigge på, for der sker jo ikke en masse, men det kan da sagtens ligge på en fane for sig selv. Jeg tror dog det kræver, man har lidt mere 'spillernatur' end jeg har, at se det sjove i spillet".

Og vandt pigerne så noget? "Tja, vi vandt et par runder, men i det store hele endte det med at vi tabte penge, så nu håber vi bare, at det betyder vi har held i kærlighed."


Vil du selv prøve lykken? Find Julebingo her

8 kommentarer:

 1. spillegal bliver jeg nok aldrig ;)

  SvarSlet
 2. Det lyder sjouv:0)

  SvarSlet
 3. Linket ligger i bunden af indlægget. Der står: "Vil du selv prøve lykken? Spil julebingo her". Linket peger på: http://dagensbuzz.dk/track/link/235/629/

  SvarSlet
 4. Super hyggeligt bingospil her op til jul! Har selv købt op til flere plader! Den gris skal i hus:)

  SvarSlet
 5. Hvordan er Danske Spils bingo egentlig i forhold til det bingo, man kan spille rundt omkring hos andre bingorum på internettet? Jeg tænker på at andre lotterier og så videre rundt omkring i verden er langt større end lotto herhjemme, også på trods af den enorme pulje for tiden, men er det det samme med bingo som lotto? Altså, at man kan vinde flere ved at spille bingo andre steder?

  SvarSlet