onsdag den 14. december 2011

Hyggelige onlinespil

Dette indlæg er sponsoreret, men holdningerne er helt vores egne.

Kan du huske, at vi forleden skrev lidt om Julebingo på Danske Spil?
Du kan se vores indlæg om det her

Vi surfede lidt mere rundt på siden og kiggede på nogle af sidens andre hyggelige onlinespil. Vi har valgt dem ud, vi bedst kunne li' og vil lige dele lidt med jer:

I spillet "Ufo" styrer du en flyvende tallerken og skal forvandle alle menneskerne til forskellige slags aliens. Afhængig af hvilke aliens menneskene bliver til, kan du vinde mellem 0 og 200.000kr.

Brick Buster er en udgave af den gamle klassiker hvor du fyrer en kugle afsted fra et bræt i bunden og så skal ramme alle klodserne. Bag de regnbuefarvede klodser er en kugle. Får du tre éns kugler vinder du mellem 10 og 100.000kr.

Ordleg var min favorit. Ikke bare fordi jeg i dette eksempel vandt 20kr, men fordi det var sjovt at spille også selvom man ikke vandt noget. Ordleg er en elektronisk version af det klassiske 'hænge mand'/hangman.

Det sidste spil vi var forbi hedder Æggejagt og er klart det finest animerede og tegnede på siden. Man skal klikke på æggene når hønen rejser sig, for at samle dem op. Forhåbentlig rammer de ned på én af tallerknerne så man kan vinde mellem 20 og 200.000kr, men indimellem napper Mikkel Ræv dem i stedet og så er der ingen gevinst.

Generel bedømmelse af spillene på Danske Spil: 
Foruden Julebingo, som vi skrev om forleden, er siden fyldt med de klassiske lotterier, skrab, mulighed for at spille på heste osv. Da ingen her på siden var garvede spillere, kastede vi os i stedet over disse små animerede spil. Flere af spillene er godt tænkt og sjove, men det er ærgeligt, at det er 100% tilfældigt om man vinder. På mange andre spillesites, kan man blive dygtig til at spil og derved få større sandsynlighed for at vinde, det synes ikke at være tilfældet for spillene på Danske Spils hjemmeside. Er man glad for skrabelodder og den slags, er de spil vi har vist i dette indlæg dog en sjov afveksling.

3 kommentarer: