mandag den 21. november 2011

Spar penge når du handler

Nettet er en ultimativ mulighed for at spare penge. Mange har efterhånden fundet ud af at det indimellem kan betale sig at handle i udenlandske netbutikker, men faktisk kan du også spare mange penge på at handle i ganske almindelige danske forretninger, hvis du holder øje med de nye 'halvpris tilbud' online.

Flere hjemmesider specialiserer sig nu i, at tilbyde (mindst) 50% rabat på alt fra sushi og fotobøger til tøj, burgere og brætspil. Siderne er ikke blot gratis være medlem af, men også super nemme. Hver morgen får du en e-mail i din indbakke med 'dagens tilbud' for din by.

Vi har fundet et par af siderne frem til dig:

www.downtown.dk betjener storbyerne Aarhus, Odense, Aalborg og København. Hjemmesiden er én af de mest kendte af denne type sider og har blandt andet også en iphone app. Der er desuden mulighed for at give gavekort til siden, så dine venner kan udnytte et godt tilbud der lige netop passer dem.

Krak Deals er ruteplanlæggeren kraks bud på en deal side. Der tages også her udgangspunkt i storbyerne Aarhus, Odense, Aalborg og København. Der er dog også flere deals der gælder online tilbud og derfor ikke er afhængige af hvor du bor.

www.sweetdeal.dk dækker langt flere byer end de to ovennævnte sider. Her er over 30 forskellige danske byer at vælge imellem. Desuden har sweetdeal en 'Getaway' afdeling, med billige rejsetilbud.

www.takeoffer.dk er du først og fremmest interesseret i billige rejser kan du også prøve Takeoffer der netop har specialiseret sig i super billige rejsetilbud. Her er alt fra kroophold til afrikanske safariture til overkommelige priser.

Har du kendskab til denne type sider og er det noget du selv bruger eller kunne forestille dig at bruge?
Del gerne dine erfaringer i kommentarfeltet

Vil du vide mere?
Læs mere om 'halv pris tilbud' her.

Foto: Salvatore Vuono

4 kommentarer:

  1. Det er altid dejligt med lidt spare tips

    SvarSlet
  2. På Bownty.com er alle de forskellige deals på markedet samlet på én side. Der findes ET HAV af forskellige deal-sider og jeg er en STOR fan! Men indtil nu har jeg været meget forvirret og har ikke kunnet følge med i det store udbud. Bownty samler alle deals og inddeler dem i kategorier - super smart! Senest købte jeg et dykkercertifikat til halv pris og sparede 2000 kr.!

    SvarSlet
  3. Super smart med Bownty.com. Det site skulle jeg har set noget før.

    SvarSlet