torsdag den 10. november 2011

Slap af og find din indre ro

Vi går snart en tid i møde, hvor det hele kan blive lidt for meget, og man føler sig lidt stresset. Derfor er det vigtigt at kunne slappe af og finde sin indre ro.

Jeg har været inde og lede efter nogle forskellige apps, der kunne hjælpe mig selv til at slappe lidt mere af, og finde min indre ro, som det så populært hedder.

Jeg fandt denne ap - Inner Wisdom - det er en app, man lytter til, det er en sekvens på 37 minutter. Og når de 37 minutter er forbi, så er man faktisk lidt mere afslappet, det er lidt underligt, har aldrig selv troet på sådan noget, men det virkede. Selvom man har en travl og stresset hverdag, så kan man som regel godt finde 37 minutter.

Jeg har testet den og det virker - det er en gratis app - jeg syntes, du skal prøve den. Bare klik på billedet og kom lige til den.2 kommentarer: