tirsdag den 15. november 2011

Månedens blogger: Mikkel Christensen

Hvem siger at månedens blogger skal være en kvinde? I denne måned skal vi lære den 28 år gamle Mikkel Mikjær Christensen at kende. Når Mikkel ikke blogger driver han sin egen virksomhed, hvor han arbejder med Webudvikling, så man kan nok godt kalde ham for en rigtig computermus :) Når det så sker at han har fri bruger han tiden på at spille musik i hans band, Kogt i Roen, som i kan besøge på deres personlige hjemmeside HER.


Fortæl os om din blog:
"Mit projekt, og dermed også min blog, handler om at tabe de små 90kg jeg vejer for meget. Jeg startede ved 185kg og er nede på 172kg, dvs jeg har rigtig lang vej endnu … samtidig med lever jeg mig liv og driver min virksomheder så i perioder, som f.eks. ligenu, vil det gå meget langsomt fremad, men mit mål er at have smidt 50kg inden næste sommer. Når jeg har smidt 75kg har jeg lovet mig selv en beløning i form af et dykkercertifikat. Når jeg runder 90kg er mit mål at løbe en olympisk ironman :-)"Gør du dig nogen overvejelser om hvad du vil/ikke vil lægge op på din blog? "Der er ikke noget der er for privat, jeg har lagt billeder og film op hvor jeg selv optræder i intet andet end boksershort … og hvis ellers der er tale om den rette kontekst stiller jeg gerne op uden også, jeg er ikke blufærdig som sådan og jeg har erkendt jeg har et enormt problem og netop derfor har jeg ikke behov for at opretholde et kunstigt image og har derfor intet imod at udstille mig selv i mindre flaterende situationer. Generelt tror jeg ikke på hemmeligheder og er utrolig åben, også overfor folk jeg aldrig har mødt før :o)"


Hvad bruger du mest tid på når du er online?
"
Jamen jeg arbejder jo når jeg er online, så jeg researcher nye teknologier, netværker, programmerer – og ja så stener jeg selvfølgelig nyheder, facebook, billeder af kattekillinger og hundehvalpe og alt det andet nørder nu gør :P"

Fortæl om en god oplevelse du har haft i bloggeruniverset:
"Jeg ved ikke om det tæller som bloggeruniverset, men for nogen måneder siden joinede jeg enhedslistens fb gruppe som nr. 10.000 og blev som præmie inviteret ind på borgen til en snak om politik og en flaske rom."

Hvad gør din blog helt speciel?
"Fordi den tilhører Danmarks Fedeste Blogger ;)"

Hvad er dine mål for fremtiden med din blog?
"Flere læsere ville være rart … på sigt drømmer jeg om at lave en bog, måske holde foredrag eller lave workshops … altså med andre ord, hjælpe andre til at replicere mine resultater :-)


Hvilken tegnefilmsfigur minder du mest om? Joakim Von And
Hvad ønsker du dig i julegave i år? En mindre mave :) - Jeg er svær at give gaver fordi hver gang jeg mangler noget køber jeg det selv, derfor ønsker jeg mig som regel sokker o.l.
Hvad er det bedste blogindlæg du nogensinde har skrevet? Det indlæg jeg er gladest for er nok videoen på: http://mikjaer.dk/2011/06/body-hacking-slow-carb-diet/ jeg ser det nogengange for at vå motivationen op hvis jeg er nede, syntes det er fedt lavet :-).


Følg Mikkel på hans personlige blog: http://mikjaer.dk/ 

1 kommentar: