onsdag den 16. november 2011

1,2,3 blogger

Vores Blogger 1,2,3 i dag er Anne Mette der står bag bloggen:
Anne Mettes 1, 2, 3
Èn ting der inspirerer dig: "Der er mange ting der inspirerer mig, men 2 deler førstepladsen, så den trækker jeg sammen til én ting. Og det er "Kreativitet i Naturen". Når jeg sidder og kigger ud (som nu) på naturen som i disse dage er gylden og kølig, så får jeg ofte en masse inspiration til både blogindlæg, grafik og andet kreativt i hjemmet. Så Naturen får kreativiteten frem i mig og dét er min inspiration."


To blogs du følger: 


Tre ting du holder af at skrive om: et må helt klart være ALT! Mine blogindlæg er alt fra billeder, inderste tanker, min hverdag, makeup, kreativitet, inspirationer og så elsker jeg at dele mine fund og meninger med andre bloggere. Så jeg har et meget bredt kategori-katalog på bloggen.
Men de 3 ting jeg holder mest af at skrive om er fra følgende kategorier på bloggen:
* Webmaster + Hverdagen
* Makeup + Negle + Mode + Shopping
* GiZmos Kreativitet


Vil du være med?
Svar på vores 1, 2, 3 og send en mail til os på mette@danskewebchicks.dk så lægger vi det op her på siden :-)
1, 2 ,3
Èn ting der inspirerer dig
To blogs du følger
Tre ting du holder af at skrive om

1 kommentar: