søndag den 9. oktober 2011

Mød redaktionen: Søs


Mød redaktionen er en lille serie af blogindlæg, hvor du bliver præsenteret for Danske Webchicks' skønne skribenter. Denne gang kan du møde Søs

Søs er 23 år og pt. bosat på Grønland, hun kalder sig selv for skønheds og modeblogger og med en uddannelse indenfor kosmetik, hud- og hårpleje, har hun da også noget at have det i. Søs har været skribent på Danske Webchicks i et års tid:
Da jeg startede med at blogge var Danske Webchicks en af de blogs jeg fandt rigtig mange gode ting på, som hjalp mig med at forstå hele blogverdenen. Den glæde vil jeg gerne give videre, og udover det at møde andre med samme interesse for at blogge , er det noget af det vigtigste for mig. Jeg har dog ikke været så aktiv de sidste par måneder, men vi kender vel alle det med at have nogle hektiske perioder i livet – nogle længere og værre end andre. 

Skøn med Søs
På baggrund af min uddannelse har jeg skrevet en række indlæg om skønhed, makeup og lignende. Læserne fra bloggen kan stille spørgsmål til brevkassen 'Skøn med Søs' ved at sende en mail til soes@danskewebchicks.dk, som besvares i kommende indlæg her på bloggen. Søs vil i fremtiden også dele ud af sine oplevelser på Grønland, som hun i dag gør på sin egen blog soesblog.dk.
Soesblog handler om mit liv på godt og ondt. Der er hovedsageligt nyheder indenfor hud- og hårpleje, kosmetik (specielt neglelak), og mine favoritter indenfor emnerne, samt når jeg shopper fx nyt tøj og hvad jeg ellers oplever.

 Fem blogs Søs altid følger:
  1. www.scrangie.com
  2. www.temptalia.com
  3. www.fashionfairytales.dk
  4. www.rijah.dk
  5. www.6400happimess.blogspot.com
Dette spændende blogindlæg har Søs lige læst (30. september):

Dette indlæg er det første jeg har set med MAC's julelook 2011, hvilket jo altid er utrolig spændende. De finder på nye og bedre ting hvert år og skuffer bestemt ikke i år.


Hvis du gerne vil fange Søs, kan du gøre det på emailadressen soes@danskewebchicks.dk

1 kommentar: