lørdag den 1. oktober 2011

Månedens Vlogger: Anne Sofie

Denne månedes Vlogger er den 15 årig Anna Sofie. Anna Sofie vlogger om alt fra makeup-rutiner til månedens favoritting. Når Anna Sofie ikke vlogger bruger hun meget tid på at blogge og læse andre blogs. Derudover er hun sammen med sine venner og veninder, som hun elsker at shoppe med. Når tiden lige er der bliver der også presset en løbetur eller to ind. Hvornår og hvorfor begyndte du at Vlogge?
"Jeg begyndte at vlogge for omkring fem måneder siden. Jeg havde altid syntes, det var sjovt at se andre bloggeres vlogs – både fordi man får en meget bedre idé om, hvordan folk er som personer, men også fordi det er så meget anderledes at sidde og se en vlog frem for at læse et blogindlæg. Udover det, syntes jeg også at videoblogs ville fungere som et godt supplement til blogindlæggene, og derfor spurgte jeg læserne hvad de syntes om idéen. De var alle helt vilde med den, og så valgte jeg at lave min første videoblog!"

Hvor tit Vlogger du?
" Jeg har før overvejet at vlogge fast, men kom hurtigt frem til, at det ikke ville fungere for mig. Jeg vil ikke føle mig bundet til det, for det kræver alligevel lidt at lave sådan en videoblog. På det seneste har jeg vlogget cirka hver tredje uge, men der er på ingen måde noget system i det. Jeg vlogger, hvis jeg føler for det, og hvis jeg føler, at der er noget at vlogge om, eller et emne, der egner sig perfekt!"
 

Hvad gør du for at finde noget at snakke om?
"Jeg har faktisk fundet utroligt meget inspiration hos mine læsere. Efter at jeg fik ønsker om at oprette videoblogs, har jeg ladet det være rimelig meget op til dem at give mig idéer til, hvad jeg kunne snakke om. Ud over det, holder jeg også øje med, hvad andre bloggere laver video-blogs om. 
Andre gange sidder jeg og forbereder et blogindlæg, og så pludseligt slår det mig; ”hey, det her ville jo være 1000 gange federe som en vlog, end som et blogindlæg!”"

Vlogger du kun, eller bruger du stadig din blog?
"Jeg har også en blog. Jeg er mest vild med at blogge, fordi jeg elsker at skrive. Jeg elsker, at man har masser af tid til at tænke over tingene, tænke over, hvordan man formulerer sig bedst. Når man laver videoblogs får folk meget hurtigt et indtryk af én, og hvordan man er, og man skal virkeligt tænke over, hvad man siger. Jeg er helt vildt med at blogge, og det er der ikke meget der slår ;-)" Hvad bruger du mest tid på når du er online?
"
Facebook er noget af en tidsrøver, og ligger helt klart i toppen af min liste over ting jeg laver, når jeg er online. Dog er blogs kommet højt op på listen også – jeg elsker at sidde og kigge rundt fra blog til blog, lade mig inspirere og måske finde en ny blog, jeg bare må følge. Min egen blog tager også meget af min tid, når jeg er på internettet."


3 ting du vil medbringe på en øde ø? Telefon, computer og min bedste veninde
Hvem er din favorit Vlogger? Uha.. Egentlig er hun jo bare en blogger, der ind i mellem smider en lille vlog op – men jeg er vild med, når Sofie fra sofiesblog.dk laver vlogs!
Hvilken af dine Vlog er den bedste du har lavet? Jeg er vild med de vlogs jeg har lavet efter jeg har oplevet noget specielt – så fortæller jeg en masse i vloggen, og viser billeder nedenunder. Det synes jeg fungerer super godt. Det har jeg gjort både her og her.Følg Anne Sofie og hendes Vlogs på hendes personlige blog: www.anso96.blogspot.com 

1 kommentar: