onsdag den 12. oktober 2011

En blog om at blogge

Der findes mange forskellige blogs ude i den store blog verden - her forleden kom jeg forbi en amerikansk blog - en blog om at blogge.

Den er tænkt som inspiration, måske man kan lave lidt justeringer i sin blog, så man rammer sin målgruppe lidt bedre, eller bare lidt general inspiration.

Klik ind forbi og kig - måske er der noget for dig.


Hvordan finder du blog inspiration? Er det noget du tænker over?

2 kommentarer:

  1. I starten hvor jeg bloggede tænkte jeg ikke over noget som helst. Jeg skriv hvad der lige faldt mig ind.
    Efter jeg er startede på min uddannelse er jeg begyndt at tænke mere på målgrupper men skriver stadigvæk mest hvad der falder mig ind.

    Det der mest har ændret min adfærd med at skrive blogs er hvis jeg har lavet et indlæg som er blevet ekstrem populær i forhold til mine andre indlæg. Jeg laver nogle opfølgende indlæg og håber det er noget de mennesker der finder min side via google eller lign og som kun kommer får et enkel indlæg kan bruge til noget.

    SvarSlet