onsdag den 8. juni 2011

Månedens nye blog: Prikkelangstrømpe


I denne måned har vi stillet skarpt på Rikke Louise der står bag den alsidige blog prikkelangstrompe.com der er blevet meget populær på kort tid - og det er intet under, for bloggen er et lækkert mix mellem kunst, hverdagsblogging og spændende livsbetragtninger.
Fortæl lidt om dig selv
Hvem er jeg, på mit snart femogtyvende leveår har jeg ikke selv regnet det fuldt ud endnu, hvem jeg er. Men jeg er nået langt ind i mit møde med mig selv, så langt en nu kan nå i et liv som mit, med så meget andet omkring mig at bruge tid på, end at koncentrere sig udelukkende om mig selv.
Jeg har en lang historie bag mig og den har i dag gjort mig til alenemor på snart tredje år, til bosat på Amager i en 3 værelses lejlighed jeg er glad og tilfreds ved, til arbejdende med kunst og illustration, til studerende på Clairvoyance Akademiet og en dag forhåbentlig på Kunst Akademiet. I min fritid er jeg kreativ og som person er jeg altid smilende...så er der den anden side af mig. Den som minder om noget vi måske skal pakke ind som 'bambi på glatis', 'klodsmajor' eller 'lettere uforsigtig' - alle sammen uhyggeligt rigtige kælenavne for mit medfødte 'ups'-gen. Jeg har dog heldigvis haft hele mit liv til at vænne mig til det, for hos mig er det næsten daglig bedrift at jeg enten får ødelagt noget, eller klokket unødvendigt meget i noget andet.

Fortæl om din blog
Uanset mine færdigheder og talenter er jeg grundlæggende set romantiker i litterær forstand. Jeg har behov for at vide, at jeg er selv forbundet med andre mennesker i tilværelsen, og at alt hvad jeg udfører, på en eller anden måde bidrager til deres virkelighed. Min blog bruger jeg til at fyre op under min egen og andres fantasi, tilfredsstille nysgerrighed og give mulighed for en fornemmelse af kontakt med mit livs forskellige lag.Hvorfor begyndte du at blogge?
Jeg er født med en lille anmasende skribentskikkelse i maven, jeg startede med at blogge fordi jeg simpelthen ikke kunne lade vær'. Generelt er jeg glad for at udtrykke mig på skrift og som skabsforfatter var tanken om et publikum til mine skriblerier jo ret interessant.

Hvad er din bedste oplevelse med blogging?
Netværket, det fascinerer mig meget, hvordan alle bakker op omkring hinanden. Hvordan vi er gode til at udveksle erfaring og idé, og hvordan vi er gode til at give feedback til hinandens fortællinger. Virtuelle venskaber har jeg fået mange af siden jeg er startet med at blogge og enkelte venskaber er endda gået hen og blevet ret uundværelige for mig i mit liv.


Hvad er drømmene for din blog?
Mine drømme for prikkelangstrompe.com er altid at give videre, hvor videre gives kan. At have mulighed for at udveksle hverdag, erfaring og livssyn, så jeg og andre kan hjælpe hinanden til vækst i det private. At kunne bruge virkelighedens personer som målestokke, fremfor det guddommelige og urimelige vi normalt får at sammenligne os med i øvrige medier. At vise at jeg tør være mig og inspirere andre til at turde være dem. Så drømmer jeg selvfølgelig også om at kunne inspirere til godt mod og smittende godt humør hos mine læsere.

Har du råd til nye bloggere?
Netværk, netværk, udvid det selv - vi skriver for at blive hørt, det betyder som regel at vi selv også må lytte til hvad andre har at sige. Ikke udelukkende forvente at andre bloggere finder os, men faktisk selv opsøge dem og give hvad vi selv forventer at modtage. Gensidig vækst. Desuden kan netværket aldrig heller gå spildt hen, senere kan der med netværk komme gode venskaber at vælge i mellem.

- Alle billederne i dette indlæg tilhører prikkelangstrompe.com

43 kommentarer:

 1. Wauw, tusinde tak for de absolut skønne ord piger - pyh den er gået lige direkte i smilehullerne :). Fantastisk ♥.

  Jeg har linket til jer på min blogs facebookside og skriver senere i dag et indlæg, der henviser hertil.

  Rigtig god dag til jer alle og fortsat held og lykke med jeres eksamener, hvis ikke de endnu er overstået.

  Varmest, Rikke-Louise.

  SvarSlet
 2. Selv tak Rikke-Louise, godt du kunne li' indlægget :-)

  SvarSlet
 3. Ambeien atau wasir merupakan penyakit yang terjadi karena adanya infeksi atau pembengkakan pada usus besar. Ambeien disebabkan karena kebiasaan minum air putih yang sedikit. Kurangnya minum air putih menyebabkan pembuangan air besar menjadi keras sehingga usus menjadi luka. Lambat laun usus tersebut kemudian akan menjadi bengkak karena sering mengalami luka.cara mengobati wasir ambeien tanpa harus operasi aman joss

  SvarSlet
 4. Wasir sangat menyakitkan, namun wasir umumnya dapat sembuh dengan rutin melakukan pengobatan dan pencegahan. Wasir yang terlambat ditangani atau diobati pastinya akan membuat wasir menjadi lebih membengkak, iritasi dan infeksi.cara mengobati wasir ambeien tanpa harus operasi aman paling jooss Karena penyakit wasir merupakan salah satu jenis penyakit yang sangat menyakitkan yang akan memunculkan rasa sakit saat buang air besar, maka sebaiknya Anda menangani penyakit wasir ini dari dini. Penyakit wasir merupakan salah satu jenis penyakit yang kambuhan. Penyakit ini biasanya akan menimbulkan rasa nyeri dan perih yang akan kambuh jika penyebabnya tidak dihindari dan tidak menerapkan pola hidup yang sehat.

  SvarSlet
 5. Tonjolan yang berupa benjolan ini sering kali disertai dengan keluarnya tetesan darah ketika seorang penderita ambeien sedang BAB. cara mengobati wasir ambeien tanpa harus operasi aman paling jos banget Darah yang menetes keluar bersama dengan feses disebabkan oleh bocornya pembuluh darah yang melebar dan apabila terkena gesekan saat feses keluar akan menjadi luka. Ambeien dapat disembuhkan dengan berbagai cara alami sebelum menempuh cara dengan pengobatan medis yang terkadang semakin memberatkan kondisi ambeien. Pengobatan utama yang paling efektif berawal dari menerapkan pola hidup yang sehat.

  SvarSlet
 6. Wasir yang membengkak disertai dengan pendarahan umumnya disebut wasir berdarah. Cara mengobati wasir berdarah secara alami adalah dengan menggunakan beberapa tanaman obat yang sudah lama dikenal khasiatnya. cara mengobati wasir ambeien tanpa harus operasi Beberapa tanaman obat yang dikenal mampu mengatasi wasir antara lain adalah tape singkong. Mengkonsumsi tape singkong yang sudah dilembekkan secara rutin sehari tiga kali dipercaya mampu mengatasi wasir. Ini disebabkan karena tape singkong mengandung ragi yang menyehatkan pencernaan. Wasir ringan maupun wasir berdarah umumnya bisa disembuhkan dengan tape singkong.

  SvarSlet
 7. The most common symptom and sign from hemorrhoids is painless bleeding. There may be bright red blood on the outside of the stools, on the toilet paper, or dripping into the toilet. how to treat hemorrhoids naturally without surgery and safe The bleeding usually is self-limiting. Bleeding with a bowel movement is never normal and should prompt a visit to a health care professional. While hemorrhoids are the most common cause of bleeding with a bowel movement, there may be other reasons for bleeding including inflammatory bowel disease, infection, and tumors.

  SvarSlet
 8. Internal hemorrhoids are located in the inside lining of the rectum and cannot be felt. They are usually painless and make their presence known because blood is seen with a bowel movement. Internal hemorrhoids can prolapse or protrude through the anus.External hemorrhoids are located underneath the skin that surrounds the anus. how to treat hemorrhoids naturally without surgery and safe They can be felt when they swell and may cause itching, pain, or bleeding with a bowel movement. A thrombosed external hemorrhoid occurs when blood within the vein clots, and may cause significant pain.

  SvarSlet
 9. Ambeien tidak hanya diderita oleh pegawai kantoran saja. Ibu hamil pun sering mengalami ambeien dan hal tersebut wajar.cara mengobati wasir ambeien tanpa harus operasi aman paling joos Mengapa Ibu hamil wajar mengalami ambeien. bagaimana menyembuhkan ambeien pada saat kehamilan. Artikel ini akan membantu kita menemukan jawabannya dan juga membahas 9 rahasia untuk menyembuhkan ambeien pada saat kehamilan.

  SvarSlet
 10. Wasir sangat menyakitkan namun wasir umumnya dapat sembuh dengan rutin melakukan pengobatan dan pencegahan. Wasir yang terlambat ditangani atau diobati pastinya akan membuat wasir menjadi lebih membengkak cara mengobati wasir ambeien tanpa harus operasi aman paling jos Cara Mengobati Wasir Bersihkan area dubur dengan baik setiap selesai buang air besar Anda tidak perlu menggunakan sabun karena dapat meningkatkan iritasi Untuk mengeringkan daerah sekitar wasir Anda bisa menggunakan tisu lembut yang biasa digunakan untuk bayi.

  SvarSlet
 11. obat ambeien wasirr herbal manjur dari De Nature yang paling manjur untuk mengobati wasir atau ambeien parah

  SvarSlet
 12. Wasir atau hemoroid adalah pembengkakan yang berisi pembuluh darah yang membesar. Pembuluh darah yang terkena wasir berada di dalam atau di sekitar bokong, baik di dalam rektum atau di dalam anus. obatwasir Kebanyakan hemoroid adalah penyakit ringan dan bahkan tidak menimbulkan gejala. Jika saja terdapat gejala wasir. Penyebab Kemunculan Wasir (Hemoroid) Penyebab hemoroid sebenarnya masih tidak jelas. Meski penyakit ini dihubungkan dengan peningkatan tekanan darah dalam pembuluh darah yang berada di anus dan sekitarnya. Sebagian besar kondisi ini disebabkan terlalu lama mengejan saat buang air besar. Konstipasi jadi penyebab utama dari orang mengejan. Biasanya akibat dari kekurangan nutrisi serat di dalam makanan.

  SvarSlet