onsdag den 6. april 2011

Bogtema: Interview med Bogklubben Mener

Bogklubben Mener skriver Anette, Kathrine, Rikke og Mona, som har forskellig uddannelsesmæssig baggrund og ikke mindst alder, da kvinderne er et mellem 22-31 år. 

Bloggen Bogklubben Mener er skabt på baggrund af vores bogklub, som har eksistereret i lidt mere end 3 år. Det er en utrolig sammentømret bogklub, som efterhånden mere og mere er en fasttømret gruppe veninder, der mødes på et fast tidspunkt. Af samme grund er vi også nødt til at takke nej, når vi får henvendelser fra folk, der gerne vil joine vores gruppe. Vi har prøvet at være flere end fem - og det var for mange. Desuden forestiller vi os at det vil være svært for nye medlemmer at komme ind i en så fasttømret gruppe. Men når det er sagt, så kan vi ikke opfordre folk nok til at starte deres egne bogklubber. Bare kom igang! :)

Egentlig var bloggen lidt en joke skabt på baggrund af at vi altid har en mening om alting og ingenting - også meget andet end bøger - og vi havde for sjovt talt om at vores meninger helt sikkert burde udkomme på en eller anden måde. Men der var alligevel en kerne af alvor i det, og selvom vi kunne blive enige om at der nok ikke var ret mange, der ville høre om vores meninger om alting, så kunne det da være de ville høre om vores mening om bøger. Og derfor blev vi enige om at vi skulle have en blog sammen. 


At det blev en blog var naturlig for os - tre af os har en privat blog og vi bevæger os alle sammen utroligt meget rundt i blogland. Vi så selvfølgelig også en fælles blog som en måde, hvor vi kunne dele vores læseglæde med andre læseglade mennesker og et sted, hvor vi kunne både give og få inspiration - og indtil videre er det lykkes for os! 

Det er utrolig dejligt med den respons vi får på bloggen både i form af diskussioner om bøger og i form af inspiration fra vores læsere. Vi er også utrolig overvældet over, så mange, der har valgt at deltage i vores bogudfodring - og flere og flere kommer til.

1 kommentar: