torsdag den 3. marts 2011

Skøn med Søs - Sunde vipper





Hej igen Søs.
Jeg har også et andet "problem" - jeg går ikke længere med mascara til hverdag, men har haft det problem i mange år at mine vipper falder af når jeg bruger mascara, jeg ved ikke hvorfor men hvert fald betyder det at jeg nu ikke kan gå med mascara til hverdag - ved du om man kan styrke vipperne på en eller anden måde? Og findes der særligt skånsomme mascaras, til sarte vipper? Du må da også gerne give et bud på hvorfor mine vipper falder af :) det er faktisk så slemt, at jeg mister 2-4 vipper, og det kan godt ses og tager trods alt 3 mdr. at vokse ud igen.




Puha, det lyder ikke sjovt. Hvordan renser du din make up af og hvilke produkter bruger du? Det er meget vigtigt, at du ikke ”gnubber” mere end højest nødvendigt omkring øjnene, da det kan få vipperne til at falde af, og så er det vigtigt at du bruger nogle milde produkter. Her kan jeg bl.a. anbefale den olie fra Bio Beaute by Nuxe til at fjerne øjenmakeup med. Den er mild mod huden/vipperne og man skal ikke gnubbe, da den opløser mascaraen.







Ellers kunne det være en god ide at bruge en serum til vipperne. Dette ved jeg bl.a. Loreal, Origins og Estee Lauder har, så alt efter om du vil have en ”billig”, en naturlig eller en lidt mere ”high end” vil jeg anbefale dig at prøve en af dem. De er som en kur, der plejer vipperne, gør at de sidder bedre fast og at de gror hurtigere ud igen.







Desuden vil jeg anbefale dig at finde en mascara der er baseret på naturlige ingredienser. Der kan være noget kemi i ”almindelige mascaraer”, som du ikke kan tåle, og dette kan være grunden til, at dine vipper falder af. Vær meget opmærksom på om der fx er parfume i produkterne, da det nemt kan virke meget irriterende på øjenomgivelserne.



Kort sagt: Hvis du finder en ”serum” til vipperne skulle du være godt på vej, og hvis du så begynder at bruge en mildere mascara er det rigtig vigtigt du finder noget mildt og effektivt at rense den af med. Ikke noget med at ”gnubbe”, da det nemt gør, at du mister en masse vipper, og hvis det er hver aften kan man hurtigt se det.



Hvis du har et spørgsmål, så send en email til soes@danskewebchicks.dk så besvarer Søs det.

6 kommentarer:

 1. Hej!

  Jeg har med stor success skiftet til denne her, Miresse, så der ryger stadig en vippe nu og da, men slet ikke så mange som der gjorde før, hvor jeg brugte Dr Hauschka, som jo ellers også er god.
  Men for mit vedkommende var Miresse i hvert fald noget bedre =)

  SvarSlet
 2. Super godt indlæg. Jeg har selv problemer med sarte vipper, de falder ikke af, men jeg får eksem/udslæt hvis jeg bruger mascara for tit :-)
  Så super brugbart det her. FEDT FEDT FEDT!

  - huuugs.
  http://henriettecollett.blogspot.com/

  SvarSlet
 3. Arsenica Lace: Jeg er rigtig glad for at du har fundet en løsning på problemet :)

  Henriette Collett: Tak - jeg er rigtig glad for at der er nogle der kan bruge det jeg laver til noget :)

  SvarSlet
 4. Sover man med serum på vipperne om natten, eller skal den under den alm. mascara? :o)

  SvarSlet
 5. Bibbisbobler: Beklager det sene svar, jeg er lige ankommet fra Marokko til Danmark i nat :) Man kan både bruge serum om natten og om dagen under mascara. Det giver selvfølgelig det bedste og hurtigste resultat at gøre begge dele :)

  MichellesModeslam: Mange tak - det er sødt af dig :)

  SvarSlet