tirsdag den 1. marts 2011

Månedens nye blog: En superheltemors bekendelser


Det er ikke hver dag at man falder over en blog, hvor en ægte superhelt skriver om sin hverdag. Det er lykkedes os at få lov at interviewe den ellers så travle kvinde bag bloggen: Superheltemor

Hvorfor har du valgt ’dæknavnet’ Superheltemor?
>>Havde talt med min mand om at vores datter nr. tre er ligesom Hulken med hendes temperament, så jeg tænkte at børnenes dæknavne skulle være lidt superhelteagtigt. Og så var Superheltemor det første jeg kom på til mig selv. Det er lidt ironisk ment, for er fandeme ikke super altid - men prøver bare ;-)<<

Fortæl lidt om din blog
>>Min blog handler om mit liv både som det er nu, med en sød mand og en hel masse børn, og som det var før, da jeg var barn og ung.
Jeg elsker sjove anekdoter, skriver alle de sjove ting mine børn siger ned, og husker mine egne og andres pinlige historier alt for godt.
Så min blog er meget en blanding af sjove hverdagssituationer, mærkelige billeder, gamle historier og minder, og livet i en stor børnefamilie.

Jeg begyndte at blogge som lidt af et tilfælde, for to en halv måned siden.
Jeg havde ikke før læst blogs, kun fulgt med på Maren Uthaugs blog en måneds tid, og skrevet nogle sjove mails med hende - og en dag hun var længe om at svare på en mail, og jeg kedede mig og savnede at skrive med nogen - ja så sad jeg lidt for sjov og rodede med en blogskabelon - og kom til at lave en blog.
Da den havde eksisteret en uge, var der flere der anbefalede den, besøgstallet var ret højt, og jeg følte lidt jeg blev nødt til at blive ved - og jeg synes det er vildt sjovt!
Folk er søde i blogland og det er så hyggeligt med kommentarer og positiv omgangstone.<<

Det er interessant, at du begyndte at blogge sådan lidt ved et tilfælde, forestiller du dig så at du vil blive ved?
>>Tja, umiddelbart tror jeg at jeg bliver ved. Indlæggene kommer stadig ret nemt til mig, og jeg har også gang i nogle ret spændende nye projekter, afledt af bloggen.<<

For mig er der umiddelbart stor forskel på at skrive private mails med én og dele private anekdoter på sin blog?
>>Jeg er stadig anonym på min blog - viser ikke fotos der kan genkendes og vi har dæknavne. Skriver ikke noget der er nogen jeg kender der ville blive kede af - hænger mest mig selv ud - og jeg kan tåle det. Og lidt min mand, men han godkender det, og synes det er sjovt.
Så umiddelbart synes jeg at jeg ikke deler noget "hemmeligt" ud, som sådan.<<

Hvilke blogs kan du godt selv li’ at læse?
>>Mine tre favoritblogs er omanne, marenuthaug og infotainer. Kloge, sjove, tænksomme og skøre kvinder, som jeg nyder at læse.<<

Og til sidst; har du nogle gode råd til nye bloggere?

>>Gode råd? Hm er jo også selv lidt ny... Skriv ofte, veksl mellem tekst og lidt fotos, vurdér om historierne er sjove for andre også.<<

Ingen kommentarer:

Send en kommentar