mandag den 15. november 2010

Produktanmeldelse - Cyber Clean

Lige nu oversvømmes blogverdenen af bloggere der produktanmelder for http://www.coolstuff.dk/. Vi er hoppet med på bølgen og har optaget nogle små film hvor vi afprøver en række produkter. Filmene kommer op i løbet af de næste par uger. Vi ved at flere af jer hellere vil læse anmeldelser, så derfor bringer vi også anmeldelserne i tekstform.

Første produkt vi anmelder er Cyber Clean - en slags 'slim' der er beregnet til at rengøre tastaturer, telefoner og andet elektronik. Enjoy!


Cyber Clean
Det patenterede produkt kan ifølge beholderen dræbe 99,999% bakterier på dine elektronikting, mens den altså samtidig fjerner støv osv.
Hvis du legede med slim da du var lille, så ved du hvordan du skal håndtere dette produkt. Super simpelt tager man det ud af bøtten, trykker det mod f.eks. tasterne på keyboardet og tager det af igen.

Test 1 - Bærbar computer
Da jeg tager produktet ud af bøtten må jeg lige snuse til det først - det lugter faktisk 'rent' altså af en eller anden slags kemikalie eller rengøringsmiddel. Ikke helt vildt krads, så det er positivt. Jeg har meget sart hud, så er lidt nervøs over at skulle holde så fast om det her 'slim', som altså har en 'højteknologisk rengøringsformel' der neutraliserer bakterier.. Jeg gør det dog alligevel - alt for videnskaben (det vender vi tilbage til).

Computeren er tændt da jeg tester slimet - noget jeg gennemskuer med det samme nok er ret dumt, da jeg jo trykker på tasterne og derfor hopper tingene rundt på skærmen. På bøtten vises et gammeldages tastetur med høje knapper. Min bærbar har ikke så langt fra knappen til bunden, så slimet når nemt derned. De første par steder kommer kun en smule støv med op (hvilket jo dog er bedre end ingenting), men tredje sted jeg trykker slimet ned, tager det et langt hovedhår med op. Yum!

Test 2 - Mobiltelefon
Flere og flere mennesker har jo deres mobiler med alle steder, så det tiltaler mig bestemt, at man kan få noget der nemt neutraliserer bakterierne - især hvis man lige skal låne en andens telefon for at skrive en besked o0(let's not go there!)0o.
Slimet kan ikke komme ned mellem tasterne på min telefon, pga. telefonens design, men tilgengæld bliver hele telefonen skinnende ren og dufter af 'rengøringsslim'.

Efter de to tests tjekker jeg nervøst mine hænder for rødme og udslæt, men de er gået helt fri, så produktet er endda hudvenligt. Efter nærmere gennemlæsning af information på beholderen står faktisk også at produktet er 95% nedbrydeligt - så også på den måde er det meget bedre end gængse rengøringsmidler.
Naturligvis er det allersmarteste ved produktet at man ikke behøver at være bange for at de elektroniske dimser brænder sammen, for slimet er ikke vådt og der kommer derfor ikke fugt i nærheden af dine gadgets.

Vil du anbefale produktet?
Produktet koster 49kr og kan købes her: http://www.coolstuff.dk/Cyber_Clean
Jeg synes egentlig ikke at prisen er urimelig - nu ved jeg ikke, hvor mange gange jeg kan rense min computer med dette produkt, men jeg sidder i skrivende stund med to styks rene gadgets og det synes jeg bestemt er 49kr værd! Det er også super nemt at bruge.

Det skal dog siges, at det er vigtigt at holde det langt væk fra børn, der nemt kan tro det er 'legeslim' og det kan jeg kun forestille mig kan gå grueligt galt, hvis man er uheldig. - Det står dog også tydeligt på beholderen.

Alt i alt: Jeg har bestemt mig for at købe produktet i gave til én i familien, så det må da siges at være et kvalitetsstempel.

Vil du også anmelde produkter for coolstuff? Tjek det ud her: http://blog.coolstuff.dk/439/Blogtestere-af-julegaver-soges
Find andre fede coolstuff sager her: Julegaver til kæresten (mand)

- Film og egne fotografier af produktet følger.

1 kommentar:

  1. Cyber Clean er et glimrende produkt, efter min mening. Jeg har brugt det i et års tid, eller to, efterhånden, og det er altid så lækkert bagefter med en helt ren bærbar. :)

    SvarSlet