mandag den 13. september 2010

Ugens Blogger: Christa

Vi finder denne uges blogger, Christa, omgivet af pixels på billedet til venstre. Christas blog hedder slet og ret Christa'97 og er hendes personlige blog. Synes du hun ser bekendt ud, et andet sted fra, er det fordi hun også står bag sin egen modeblog.

Christas afhængighed
Som du måske har gættet, er Christa født i 1997 og dermed netop begyndt i 7. klasse. Hun har blogget i et stykke tid, og fortæller at det i starten var svært at finde noget at skrive om.
"Nu blogger jeg hele tiden - jeg er blevet afhængig af det og synes blog verdenen er meget spændende og jeg læser også mange andres blogge."
Når hun er online, er det først og fremmest Blogger der stjæler Christas tid. Hun mener ikke, at der er noget der gør hendes blog helt unik, men Christa tror, at der i kraft af hendes alder, er et bredere publikum, fordi hun også vælger at skrive om så mange forskellige ting. Det er dog ikke alt der lander ucensoreret på nettet, men Christa har ingen helt faste regler: "I starten var jeg ikke så glad for at lægge billeder ind af mig selv, men nu har jeg det helt fint med det". - og vi har også fået lov til at lægge et par billeder af Christa her i dag :)
Hurtige Facts

Christa ville gerne købe sig et nyt kamera, hvis hun kun måtte købe én ting resten af året.
Hendes favoritblogger er Daniella fra Story of My life
Hun er en kæmpe fan af P!ink
Hendes bedste blogindlæg - i Christas egne øjne - er: "Tak til moden - du har gjort mig lykkelig"

Hop forbi Christas blog: *link fjernet af moderator*

3 kommentarer:

  1. Wee jeg elsker Christa X).
    Jeg er ny blogger :), og jeg har faktisk også svært ved at finde noget at skrive om :s

    SvarSlet
  2. @Zeleste: Velkommen til blogger verdenen. Find inspiration i vores indlæg under kategorien "hvad skal jeg blogge om?" - der kommer nye indlæg flere gange om ugen.

    SvarSlet