onsdag den 22. september 2010

Mosaik: Vand

Denne uges tema er vand - jeg håber du har lyst til at lave en mosaik ud fra dette tema og fortælle os lidt om dine favoritbilleder med vand. Der var ingen der blev inspireret i sidste uge af vores "efterårstema", men du kan selvfølgelig nå det endnu, hvis du skulle få lyst til at lave en efterårsmosaik :-)

Du kan læse meget mere om mosaik konceptet: Klik her

Her er mit forslag: (hvis du vil læse hvorfor jeg har valgt de billeder så kig forbi min blog senere i dag)

Fotobloggere
1. Marie
2. Mette
3. Mille
4. Dig?

Smid et link hvis du ta'r udfordringen op.

3 kommentarer:

 1. Jeps, så fik jeg lavet en blog med Vand.
  Kan findes her;

  http://mettejr.blogspot.com/2010/09/mosaik-vand-jeg-har-valgt-at-sttte-op.html

  SvarSlet
 2. Fantastisk ide .
  Når mit/familiens kamera virker igen, skal jeg da helt sikker prøve det her.

  SvarSlet
 3. En lidt utraditionel mosaik mht. form. :)

  http://graphicaffair.net/mrfreckles/archives/562

  SvarSlet