onsdag den 15. september 2010

Mosaik: Efterår

Jeg har en ny sjov leg til jer kære bloggere. Jeg håber at denne kan inspirere jer til at få mere skøn farve og fine billeder på jeres blogs. For at deltage i denne leg, er det en god ide at være gratis medlem hos BIGHUGELABS der tilbyder en fantastisk smart Mosaic Maker. Du er også velkommen til at bruge dit eget foretrukne grafikprogram.

Hver uge giver jeg dig et tema, som din mosaik skal laves ud fra. Du vælger selv, om de billeder du indsætter er nogen du selv har taget eller nogen du finder på nettet - de skal allesammen beskrives med en lille kommentar, så vi ved hvorfor du har valgt netop de billeder. Mosaikken skal altid bestå af mindst fire billeder. Læg mosaikken på din blog og du er færdig!

Ugens tema er efterår

Hver uge udvælger jeg min favorit og viser mosaikken her på bloggen. Alle der deltager får desuden - akkurart ligesom i Torsdagens tip et link i indlægget til deres mosaik (så husk at smide os et link).

Jeg glæder mig til at se jeres forslag. Her er mit: (hvis du vil læse hvorfor jeg har valgt de billeder så kig forbi min blog)Fotobloggere
1. Marie
2. Dig?

1 kommentar: