mandag den 21. juni 2010

Ugens Blogger: Nanna

Byd velkommen til Nanna, denne uges blogger. Nanna er seksten år gammel og er i gang med sin 9. klasses afgangsprøve. Hun er en rigtig håndboldpige, men spiller ikke ligenu, da hun har en skade, som man i øvrigt kan læse om på hendes blog, da den har krævet at hun opereres. "Mange tror at min blog er ny, på grund af designet, selvom den faktisk er et år gammel. Jeg er nok bare lidt for doven til at gide at gøre noget ved designet. For mig er det vigtigere, at jeg kan komme ud med mine meninger og tanker, så kommer designet jo nok en dag" siger Nanna.

Bloggen
Da jeg besøger bloggen i forbindelse med research til dette portræt, er de indlæg jeg ser på forsiden kendetegnet ved at være forholdsvis korte i forhold til hvad man ser på mange andre blogs. Jeg synes faktisk det er lidt lækkert, for så kan man hurtigt danne sig et overblik og det er bestemt ikke fordi der ikke er indhold: "i perioder bruger jeg kun min blog, når jeg har nogle store ting at fortælle, eller når jeg har nogle tanker jeg vil dele med andre. Andre gange, så kan det bare være små normale hverdagsopdateringer, der informerer om, hvad jeg skal lave resten af dagen, eller hvad der sker den næstes uges tid. for mig betyder besøgstallet på min blog intet, og jeg vælger derfor helt at undlade og kigge på det."


Det er okay at misse et par dage
For mange danske webchicks er det netop antallet af brugere der betyder noget for motivationen. Derfor spørger vi hvad motiverer Nanna til at blogge. "Jeg prøver faktisk bare på, at sige til mig selv, at det er okay hvis jeg misser et par dage. Jeg har ofte meget travlt, med både skole, arbejde, venner og træning, så derfor er det urealistisk for mig, at have det mål, at kunne nå at blogge hver dag. Der har også været et par perioder, hvor jeg helt mistede lysten til at blogge. Så holdt jeg bare en lille pause, og så kom lysten heldigvis tilbage. Noget af det, der også kan være med til at holde motivationen oppe, er god respons. Hvis folk kommer og fortæller dig, at de synes om din blog, så får man også lyst til at blogge mere. Samtidig vil jeg ikke skrive om noget, bare for at gøre det. hvis nogen kommer og spørger mig, om jeg ikke vil skrive om politik, men jeg ikke lig føler for det, så gør jeg det ikke. Det skal være sjovt at blogge, ikke noget man skal gøre, fordi andre forventer det."

Nede på jorden
Hvad gør din blog helt speciel?
"Min blog er mig. det er mine tanker, mine billeder, og mine meninger. Jeg er ved at bliver rigtig god til at huske også at uploade billeder, så folk også kan SE, hvad der sker i mit liv. min blog er nok meget ’nede på jorden’ ligesom mig. hvis man forventer en masse tips og idéer, når man læser min blog, bliver man skuffet. Jeg er lige så forvirret som alle andre teenagere, og der findes derfor mange ting, som jeg ikke kender svaret på. Jeg forsøger dog at prøve at finde det alligevel."

Vi takker Nanna for interviewet og slutter med de fantastiske fem spørgsmål:

Hvis du kun måtte købe én ting resten af året, hvad skulle det så være?åh, gud. Det skulle nok være en billet til en kamp med Hans Lindberg. Ham er jeg ret skudt i!

Hvem er din favorit blogger?det må være Emma fra http://www.shakerzone.dk/, eller Karina fra www.kisskarina.blogspot.com

Hvilken farve er dine strømper?jeg har ingen strømper på lige nu, for det er jo dejlig sommer (; men hvis jeg havde haft strømper på, ville de være sorte.

Hvad lytter du til lige nu?lige nu lytter jeg til en del forskelligt musik. Jeg er blevet ret vild med Lisa Mitchell, men jeg synes samtidig også at Paramore er super. AC/DC ligger også højt på listen, hvor Jason Mraz heller ikke er til at komme udenom.

Hvad er det bedste blogindlæg du nogensinde har skrevet?det bedste blogindlæg jeg nogensinde har skrevet, må være det, der handler om at have et personligt talent. Jeg havde snakket med en veninde om at have et personligt talent, og så skrev jeg lidt om mine tanker omkring det.

Hop ind på www.nannafinch.blogspot.com og læs Nannas indlæg om personligt talent eller andre spændende blogindlæg. God fornøjelse!


Vil du gerne være ugens blogger? Send en email med dine kontaktinformationer til info@danskewebchicks.dk emne: "Ugens blogger".

41 kommentarer:

 1. Wasir sangat menyakitkan, namun wasir umumnya dapat sembuh dengan rutin melakukan pengobatan dan pencegahan. Wasir yang terlambat ditangani atau diobati pastinya akan membuat wasir menjadi lebih membengkak, iritasi dan infeksi.cara mengobati wasir ambeien tanpa harus operasi aman paling jooss Karena penyakit wasir merupakan salah satu jenis penyakit yang sangat menyakitkan yang akan memunculkan rasa sakit saat buang air besar, maka sebaiknya Anda menangani penyakit wasir ini dari dini. Penyakit wasir merupakan salah satu jenis penyakit yang kambuhan. Penyakit ini biasanya akan menimbulkan rasa nyeri dan perih yang akan kambuh jika penyebabnya tidak dihindari dan tidak menerapkan pola hidup yang sehat.

  SvarSlet
 2. Tonjolan yang berupa benjolan ini sering kali disertai dengan keluarnya tetesan darah ketika seorang penderita ambeien sedang BAB. cara mengobati wasir ambeien tanpa harus operasi aman paling jos banget Darah yang menetes keluar bersama dengan feses disebabkan oleh bocornya pembuluh darah yang melebar dan apabila terkena gesekan saat feses keluar akan menjadi luka. Ambeien dapat disembuhkan dengan berbagai cara alami sebelum menempuh cara dengan pengobatan medis yang terkadang semakin memberatkan kondisi ambeien. Pengobatan utama yang paling efektif berawal dari menerapkan pola hidup yang sehat.

  SvarSlet
 3. Wasir yang membengkak disertai dengan pendarahan umumnya disebut wasir berdarah. Cara mengobati wasir berdarah secara alami adalah dengan menggunakan beberapa tanaman obat yang sudah lama dikenal khasiatnya. cara mengobati wasir ambeien tanpa harus operasi Beberapa tanaman obat yang dikenal mampu mengatasi wasir antara lain adalah tape singkong. Mengkonsumsi tape singkong yang sudah dilembekkan secara rutin sehari tiga kali dipercaya mampu mengatasi wasir. Ini disebabkan karena tape singkong mengandung ragi yang menyehatkan pencernaan. Wasir ringan maupun wasir berdarah umumnya bisa disembuhkan dengan tape singkong.

  SvarSlet
 4. Internal hemorrhoids are located in the inside lining of the rectum and cannot be felt. They are usually painless and make their presence known because blood is seen with a bowel movement. Internal hemorrhoids can prolapse or protrude through the anus.External hemorrhoids are located underneath the skin that surrounds the anus. how to treat hemorrhoids naturally without surgery and safe They can be felt when they swell and may cause itching, pain, or bleeding with a bowel movement. A thrombosed external hemorrhoid occurs when blood within the vein clots, and may cause significant pain.

  SvarSlet
 5. The most common symptom and sign from hemorrhoids is painless bleeding. There may be bright red blood on the outside of the stools, on the toilet paper, or dripping into the toilet. how to treat hemorrhoids naturally without surgery and safe The bleeding usually is self-limiting. Bleeding with a bowel movement is never normal and should prompt a visit to a health care professional. While hemorrhoids are the most common cause of bleeding with a bowel movement, there may be other reasons for bleeding including inflammatory bowel disease, infection, and tumors.

  SvarSlet
 6. Wasir sangat menyakitkan namun wasir umumnya dapat sembuh dengan rutin melakukan pengobatan dan pencegahan. Wasir yang terlambat ditangani atau diobati pastinya akan membuat wasir menjadi lebih membengkak cara mengobati wasir ambeien tanpa harus operasi aman paling jos Cara Mengobati Wasir Bersihkan area dubur dengan baik setiap selesai buang air besar Anda tidak perlu menggunakan sabun karena dapat meningkatkan iritasi Untuk mengeringkan daerah sekitar wasir Anda bisa menggunakan tisu lembut yang biasa digunakan untuk bayi.

  SvarSlet
 7. Wasir sangat menyakitkan namun wasir umumnya dapat sembuh dengan rutin melakukan pengobatan dan pencegahan. Wasir yang terlambat ditangani atau diobati pastinya akan membuat wasir menjadi lebih membengkak cara mengobati wasir ambeien tanpa harus operasi aman paling jos Cara Mengobati Wasir Bersihkan area dubur dengan baik setiap selesai buang air besar Anda tidak perlu menggunakan sabun karena dapat meningkatkan iritasi Untuk mengeringkan daerah sekitar wasir Anda bisa menggunakan tisu lembut yang biasa digunakan untuk bayi.

  SvarSlet
 8. obat ambeien wasirr herbal manjur dari De Nature yang paling manjur untuk mengobati wasir atau ambeien parah

  SvarSlet
 9. Untuk mengatasi hemoroid yang lebih parah, bisa digunakan beberapa pilihan jenis pengobatan. Salah satunya adalah dengan pengikatan wasir. Ini adalah proses tanpa operasi. obatambeien9
  9 Tali yang elastis diikatkan pada bagian bawah hemoroid secara kuat. Ini bertujuan untuk memotong aliran darah. Hemoroid akan terjatuh sekitar satu minggu. Operasi dengan pembiusan umum kadang dilakukan. Operasi hemoroid ini untuk mengangkat atau menyusutkan hemoroid yang besar atau jenis eksternal.

  SvarSlet