mandag den 19. april 2010

Ugens blogger: Tina N.

To gange Tina på to uger. Denne uges Tina er en rigtig Wannabe Humor.

5 hurtige
1) I hvilken netbutik shopper du mest?
Hmm..Gælder qxl? Køber virkelig mange film der!
2) Hvilken blog skal du ind på hver dag?
anjao.com
3) Hvor mange ikoner har du på dit skrivebord?
21. Men det er kun fordi jeg er så dårlig til at holde orden der. Vil helst kun have et par stykker.
4) Hvad er din yndlingsgadget?
Den er svær ! Må jeg sige både kamera og computer?
5) Hvilken kendt persons blog ville du elske at læse?
Mads Mikkelsen..

"Jeg er: små-tosset, lyttende, kaffedrikkende, sjov, brokkende og bare mig !!"

Den lyserøde farver der er meget tydelig på Tinas blog springer mig voldsomt i øjnene, da jeg er inde for at researche til dette portræt. Heldigvis er farven ikke skrig-pink og derfor måske mere en øjenåbner end noget der får mig til at flygte skrigende væk.

Når Tina ikke blogger hygger hun sig med sin datter, sin mand og sin hund.
Tina er glad for at læse, skrive digte og bage kager. Som I kan se på billedet her til højre, så er hun lidt af en kunstner, når det kommer til netop kagerne.
"Karrieremæssigt står det hele lidt stille, men jeg er i et forløb med en jobcoach, hvilket er en fantastisk mulighed at få som 26 årig! Sammen finder vi forhåbentlig ud af hvad jeg skal bruge min fremtid på.." fortæller Tina.

Ikke en mad-blog
Tina fortæller at den oprindelige tanke bag ved bloggen faktisk var med fokus i køkkenet. "Men det blev ret hurtigt til min online dagbog istedet for. Og jeg elsker min blog! Den handler om mig, mine tanker osv. Jeg elsker at tage billeder, og det kan vist også ses på bloggen ;-)
Hvis jeg har shoppet noget nyt og spændende, så kommer det på. Ofte er det små historier om min hverdag. Eller små ting jeg har opdaget på min vej til dagplejen osv.." Bloggen afspejler således Tinas hverdag og handler om alt fra Backstreet Boys og Bøger til Tømmermænd og Zoologisk Have.

Tina begyndte at skrive blog fordi hun blev lidt "misundelig", som hun selv udtrykker det, på de piger der havde blogs og i dag siger hun at hun bruger timevis på blogging.
Èt af Tinas håb for hendes blog, er at bloggen med tiden vil vokse og at der vil komme flere mennesker forbi, så skynd dig ind og kig på den fine lyserøde blog.

1 kommentar: