mandag den 8. marts 2010

Ugens Blogger: Rikke Simone

Denne uges blogger er en ivrig blogger og vlogger. Du finder Rikke Simone på bloggen www.rikkesimone.com."Min blog er mit fristed – mit univers og mit hjem på en og samme tid. Jeg bruger meget tid på min blog, og der bliver både delt tanker og drømme med mine læsere. Lige nu har jeg omkring 70 besøgende pr. dag, hvilket jeg synes er fantastisk! Mange læsere har som sådan aldrig været mit mål – men jeg nyder at lytte til mine læsere og få gode råd af dem, for som regel opdager man noget som man måske ikke havde tænkt over førhen, derfor spørger jeg som regel ind til hvad de synes og om gode råd. Men uanset om der kun er 5 læsere eller 200 læsere vil jeg stadig fortsætte med at blogge, da det jo er min dagbog og her skriver jeg hvad jeg har lyst til."

I den forgangne uge har man kunnet følge med i så spredte emner som hvordan Rikke Simones kat er kommet galt afsted, x-factor snak og blogging om World of Warcraft. Rikke Simones blog er således det man kan kategoriseres som en dejlig, blandet land-handel, for den handler nemlig om hendes liv.

"Jeg er en af de bloggere der helst vil opdatere hverdag – og helst med flere indlæg. Motivationen finder jeg hos andre bloggere, hos mine veninder, ting omkring og ikke mindst mig selv. Men når jeg blogger så meget er det meget let lige pludselig at miste lysten – så tager jeg det roligt. Ser noget fjernsyn eller andet og pludselig er inspirationen og motivationen tilbage hos mig! Ellers opdaterer jeg ofte med et godt stykke musik eller endnu en beklædningsdel jeg elsker ;) – det gør ikke så meget når der er lidt tekst til, og jeg har endnu ikke mistet besøgende på det – tværtimod."

Til daglig går Rikke Simone i 2.g på Nykøbing Katedralskole. Selvom Rikke Simone tror hun kommer til at savne sin klasse, glæder hun sig til at blive færdig om 1½ år, hvor hun håber at kunne begynde i Søværnet. I fritiden går tingene med typiske tøseting; træning, hygge med venner og veninder, men også vlogging. Rikke Simone har tidligere vlogget for Youtubegruppen UniqueQ's, men er netop skiftet til den nyopstartede gruppe Vlog Ladies DK hvor hun er mandags-pigen.

Rikke Simone har meget at snakke om i sine Vlogs, for hun er en åben person, med noget på hjerte:
"Personligt er jeg et menneske der er lidt specielt, jeg er New Age troende med et lille strejf af buddhisme, sød og vil mine medmennesker det bedste – jeg er der med det samme hvis der er nogen der er kede af det. Som regel opdager man først de sider af mig når man har lært mig lidt bedre at kende – men det går stærkt, for det er bare et smut hen og sige hej og så er det åbent. Jeg elsker nemlig at snakke og lære nye mennesker at kende, men kan til tider være meget genert. Jeg er Manio depressiv, som fylder en del hos mig når jeg er i mine depressive perioder, men det har aldrig rigtigt påvirket min blog da jeg helst vil være så positiv som muligt. "

Så skynd dig ind forbi Rikke Simones vlog eller blog for at lære hende bedre at kende.

Rikke Simone om Danske Webchicks
"Jeg synes Danske Webchicks er et spændende og godt tiltag. Det er en helt ny måde for os bloggere at komme i kontakt med hinanden på, og jeg ser bestemt også frem til at møde bloggerne bag skærmen til det meeting der vil komme i løbet af i år. Jeg kigger selv dagligt forbi for at læse artikler og hver mandag se hvem ugens blogger er. "

Slutteligt, de 5 hurtige

I hvilken netbutik shopper du mest?Det må næsten være hos ellos.dk lige pt. – har ikke haft penge til det længe, men ved at det næste sted helt sikkert bliver hos topshop.
 

Hvilken blog skal du ind på hver dag?Gizmos-blog.com, anjao.com, cautious.dk … der er rigtig mange!
 

Hvor mange ikoner har du på dit skrivebord?Pt. Er der 10 :)
 

Hvad er din yndlingsgadget?
Ville helt vildt gerne have en Iphone, som mine læsere bestemt er blevet bekendt med og andre omkring mig. Lider min nød stortset hver dag. :)

-Hvilken kendt persons blog ville du elske at læse?

Hvis det havde været en fiktiv person havde jeg sagt Kaptajn Jack Sparrow… men det må hellere blive Elvis Presley. :)

Vil du gerne være ugens blogger? Send en email med dine kontaktinformationer til email@midnightshadow.dk emne:
"DWC - Ugens blogger".

44 kommentarer:

 1. Informasi tentang pengobatan ambeienberdarah dengan menggunakan bahan-bahan alami dari ektra dun ungu, mahkota dewa serta kunyit putihyang 100% tidak mengandung bahan kima, di jamin aman di konsumsi dan tidak menimbulkan efek samping. ambeienBerdarah adalah suatu penyakit yang terjadi pada anus di mana bibir anus mengalami bengkak yang di sertai pendarahan. cara mengobati wasir ambeien tanpa harus operasi aman paling jos. Penyakit wasir atau sering di sebut ambeien ini tidak hnya memberikan rasa sakit pada penderitanya, tetapi juga memberikan rasa minder dan mau karena mengidap penyakit wasir atau ambeien.

  SvarSlet
 2. Ambeien atau wasir merupakan penyakit yang terjadi karena adanya infeksi atau pembengkakan pada usus besar. Ambeien disebabkan karena kebiasaan minum air putih yang sedikit. Kurangnya minum air putih menyebabkan pembuangan air besar menjadi keras sehingga usus menjadi luka. Lambat laun usus tersebut kemudian akan menjadi bengkak karena sering mengalami luka.cara mengobati wasir ambeien tanpa harus operasi aman joss

  SvarSlet
 3. Wasir sangat menyakitkan, namun wasir umumnya dapat sembuh dengan rutin melakukan pengobatan dan pencegahan. Wasir yang terlambat ditangani atau diobati pastinya akan membuat wasir menjadi lebih membengkak, iritasi dan infeksi.cara mengobati wasir ambeien tanpa harus operasi aman paling jooss Karena penyakit wasir merupakan salah satu jenis penyakit yang sangat menyakitkan yang akan memunculkan rasa sakit saat buang air besar, maka sebaiknya Anda menangani penyakit wasir ini dari dini. Penyakit wasir merupakan salah satu jenis penyakit yang kambuhan. Penyakit ini biasanya akan menimbulkan rasa nyeri dan perih yang akan kambuh jika penyebabnya tidak dihindari dan tidak menerapkan pola hidup yang sehat.

  SvarSlet
 4. Tonjolan yang berupa benjolan ini sering kali disertai dengan keluarnya tetesan darah ketika seorang penderita ambeien sedang BAB. cara mengobati wasir ambeien tanpa harus operasi aman paling jos banget Darah yang menetes keluar bersama dengan feses disebabkan oleh bocornya pembuluh darah yang melebar dan apabila terkena gesekan saat feses keluar akan menjadi luka. Ambeien dapat disembuhkan dengan berbagai cara alami sebelum menempuh cara dengan pengobatan medis yang terkadang semakin memberatkan kondisi ambeien. Pengobatan utama yang paling efektif berawal dari menerapkan pola hidup yang sehat.

  SvarSlet
 5. Wasir yang membengkak disertai dengan pendarahan umumnya disebut wasir berdarah. Cara mengobati wasir berdarah secara alami adalah dengan menggunakan beberapa tanaman obat yang sudah lama dikenal khasiatnya. cara mengobati wasir ambeien tanpa harus operasi Beberapa tanaman obat yang dikenal mampu mengatasi wasir antara lain adalah tape singkong. Mengkonsumsi tape singkong yang sudah dilembekkan secara rutin sehari tiga kali dipercaya mampu mengatasi wasir. Ini disebabkan karena tape singkong mengandung ragi yang menyehatkan pencernaan. Wasir ringan maupun wasir berdarah umumnya bisa disembuhkan dengan tape singkong.

  SvarSlet
 6. Internal hemorrhoids are located in the inside lining of the rectum and cannot be felt. They are usually painless and make their presence known because blood is seen with a bowel movement. Internal hemorrhoids can prolapse or protrude through the anus.External hemorrhoids are located underneath the skin that surrounds the anus. how to treat hemorrhoids naturally without surgery and safe They can be felt when they swell and may cause itching, pain, or bleeding with a bowel movement. A thrombosed external hemorrhoid occurs when blood within the vein clots, and may cause significant pain.

  SvarSlet
 7. The most common symptom and sign from hemorrhoids is painless bleeding. There may be bright red blood on the outside of the stools, on the toilet paper, or dripping into the toilet. how to treat hemorrhoids naturally without surgery and safe The bleeding usually is self-limiting. Bleeding with a bowel movement is never normal and should prompt a visit to a health care professional. While hemorrhoids are the most common cause of bleeding with a bowel movement, there may be other reasons for bleeding including inflammatory bowel disease, infection, and tumors.

  SvarSlet
 8. obat ambeien wasirr herbal manjur dari De Nature yang paling manjur untuk mengobati wasir atau ambeien parah

  SvarSlet
 9. Berkonsultasi Kepada Dokter Jika gejala yang muncul tidak membaik, sebaiknya konsultasikan kepada dokter. Terutama jika Anda mengalami pendarahan atau merasa perih. obatwasirampuh Gejala hemoroid biasanya hilang dengan sendirinya. Selain itu, bisa disembuhkan dengan pengobatan sederhana yang bisa dibeli di apotek tanpa memakai resep.

  SvarSlet
 10. cara mengobati sipilis herbal Secara Alami Tanpa ke dokter cukup di kerjakan di rumah insyaalah dalam jangka waktu 3-5 hari sembuh total dengan menggunakan obat kencing nanah herbal dari De Nature.obatsipilisjossPenyakit kencing nanah merupakan salah satu penyakit yang menyerang pada alat kelamin. Penyakit jenis ini tidak hanya menyerang kepada pria saja tetapi juga wanita.

  SvarSlet