mandag den 22. februar 2010

Ugens Blogger(e): Maja og Sussi

 
Neglenymferne:  Maja (tv.) og Sussi (th.)

Neglenymfer.dk er en blog om neglelak. Pigerne Maja og Sussi fhar enor kærlighed for neglelak som de gerne vil dele med andre. På hjemmesiden, der foruden en blog også indeholder en webshop deles der rundhåndet ud af tips og tricks, ideer og anmeldelser.
"Vi er glade for at der er så mange der læser vores blog og siden vi startede i april (2009 red.) har vi fået flere og flere faste læsere. Vi har først fået en besøgstæller på for kort tid siden, så vi kan holde øje med præcist hvor mange."

Pigerne blogger sammen på deres fælles blog og de var enige om at der manglede en blog om neglelak:
Sussi: "Jeg havde en ide om at ville blogge om neglelak i lang tid og ville starte en på engelsk, inspireret af andre blogge. Men Maja spurgte om vi ikke skulle gøre det sammen og så skrive på dansk og få vores helt eget publikum."Maja: "Ja, der var helt klart et behov for en dansk neglelak-blog, og Sussi og jeg har forsøgt at udfylde tomrummet. Vi er blevet positivt overraskede over modtagelsen af vores blog og vi er glade for at høre fra alle jer andre neglenymfer."


Der er mange fordele ved at være to om at blogge. Pigerne kan give hinanden sparring i forhold til hvad indlæggene skal handle om og de hjælper også hinanden til at holde motivationen oppe:
Sussi: "Det er svært nogle gange, især hvis man ikke har tid. Vi arbejder begge og Maja læser også. For os gælder det om at have billeder og anmeldelser klar til indlæg. Og i disse regnvejrstider er der ikke noget lys til at tage billeder i, så vi må ned i gemmerne og ellers arbejde hårdt når solen en sjælden gang er fremme. Nogle gange er det dårlig samvittighed der får mig op af sofaen."
Maja: "Det hjælper også at være to om bloggen, hvis den ene har meget travlt en uge kan den anden hjælpe ved at tage lidt over. Man kan også få vendt nogle ideer man har til bloggen med den anden som er i miljøet og som kan give noget respons derpå. Derudover husker jeg på at det er sjovest som læser hvis bloggen bliver opdateret tit og at man ikke går forgæves når man kigger forbi."

Når pigerne har fri fra hhv. arbejde og studie på LIFE hvor Maja læser til dyrlæge, bruger de tiden på at shoppeneglelak, går i biffen eller tager billeder - blandt andet neglebilleder til bloggen.
Pigerne har klare mål med deres blog. Bloggen bør ikke handle om mere end ét emne, selvom der indimellem godt kan komme lidt detaljer med fra pigernes liv; hovedfokus er altid på neglelakker.

"Vores mål har fra starten været at blive den største danske blog for vores emne og være værdsat af vores læsere. Vi har nu fået blod på tanden. Mest pga vores læsere. Vi er begyndt at bestille neglelak hjem fra USA til vores læsere, som man ellers ikke kan få fat i. Vi mener ikke det er fair at vi anmelder en masse neglelak som vores læsere ikke kan prøve selv."

Til sidst stikker vi selvfølgelig de 5 hurtige til de to piger:

I hvilken netbutik shopper I mest?  www.hm.com
 
Hvilken blog skal I ind på hver dag?
www.alllaqueredup.com ,
www.stylemeupplease.blogspot.com
og
www.fierceogfattig.blogspot.com 

Hvor mange ikoner har I på jeres skrivebord? 
 De fylder ca. en fjerde-del af skærmen

Hvad er jeres yndlingsgadget? 
Sussi: Min iphone
Maja: Mine Jimmy Choo sko

Hvilken kendt persons blog ville I elske at læse?:
George W. Bush og Paris Hilton .... NOT! Måske Marylin Monroe, fordi hun viste at alle kvinder ikke behøver være tynde som en kvist.

4 kommentarer:

 1. Neeeej, se. Hvor er vi fine. Tak fordi vi måtte være en del af ugens blogger(e). Det var super sjovt. Håber at I kigger forbi vores blog og læser med.

  KH Sussi & Maja

  SvarSlet
 2. Jeg er jo allerede helt fortabt i jeres skønne blog, så jeg vil bare ønske tillykke med publiceringen her. :)

  SvarSlet
 3. Banyak diantara kita yang mungkin sudah tahu bahwa penyakit ini memalukan dan bisa membuat penderitanya menjadi frustasi Penderita kadang merasa enggan melakukan pemeriksaan karena Mereka dapat muncul secara sendiri-sendiri atau berkelompok. mantep kutil dapat muncul pada rektum dan daerah sekitarnya.membayangkan dokter yang akan melihat organ kelaminya Tapi ingatlah bahwa faktor malu itu yang bisa menjadikankan penyakit anda ini semakin lebih serius. Misalnya dengan munculnya rasa gatal-gatal pada daerah yang terinfeksi.

  SvarSlet